2777
2789
عنوان

کسی بوده که شوهر بد اخلاقش بعدا خوش اخلاق شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 75 پست
جدی؟ اتفاقا خودمم داشتم به این فکر میکردم که قهر برم خونه بابام بلکم عوض شه رفتارش

ن عزیزم  شاید سطحی دلتو شکسته  باشن ولی هیچ وقت. بدبختیتو نمی خوان.  از دوروبریایی مهربون و دورو  بترس 

ب امید بهتر شدنه کسی امیدوار نشین بلکه در خودتون قبول کردنه تفاوتش رو پیدا کنید

این تفاوتش داره منو آزار میده دیگه نه تنها از خودش بلکه از زمین و زمان متنفرم وقتی خونه اس 

آدم ازدواج میکنه که ملکه خونه خودش باشه مادر و همسر باشه ولی من یه غریب تنها و بی کسم تو خونه شوهر

خسته و دلشکسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم عصبی و غرغرو بد دهن شکاک .

از شکاکیش بگم که بعد سه تا بچه و 13سال ازدواج دیگه خبری از شکاکیش نیست 

غر غرو بودنش کمتر شده .

بددهنیش رو سعی کرده کنترل کنه اونم خیلی خیلی خیلی حرف زدم محبت کردم .به من بددهنی نمیکنه .مثلا تلفنی حرف بزنه یا با کسی دعوا کنه بددهنی می‌کنه من خجالت میکشم .

عصبی بودنش هم هنوز هست .با بچها اصلا عصبی نمیشه .ولی موضوع کاری باشه اونم باز برمیگرده به همین اوضاع اقتصادی و سختی کار و این چیزا به نظرم .

این تفاوتش داره منو آزار میده دیگه نه تنها از خودش بلکه از زمین و زمان متنفرم وقتی خونه اس آدم ازدوا ...

سخته  خییییلی سخت     ولی عزیزم  یا باید ادامه دهی  یا باید تموم کنی    

مال من خیلی بداخلاق بود خیلی باهاش کنار اومدم هرچی تحقیر و توهین و بی احترامی کرد جوابشو ندادم. همیش ...

اینم همیشه تو قیافه اس همش توهین و تحقیر میکنه انگار پادشاهه به همه چیزم گیر میده ولی من ته وجودم امید دارم اونم بخاطر بچم

خسته و دلشکسته...

بنظرم دعاهای خوش اخلاق شدم همسر استفاده کن یا به حاج آقایی کسی که تخصص الهی داره بگو بهت دعا بده از ...

یه نفر یه بار اینجا بهم یه سری دعا گفت و یه سری آیه قرآن خوندم ولی فایده نداشت به مشاورم هیچ اعتقادی نداره یبار رفتم پیش مشاور گفت افسردگی دارم بار دوم دیگه شوهرم نذاشت برم گفت فقط میخوان چرت و پرت کنن تو مغزت

خسته و دلشکسته...

فکر نکنماون روز نزدیک بود تصادف کنیم دقیقا داخل ماشین و وقتی که می‌دونه من جایی نمیتونم برم و داخل ...

وای دقیقا شوهره منو داری میگی حتی عصبانیتش از یه راننده دیگه رو هم سر من بیچاره خالی میکنه

خسته و دلشکسته...

میگن هر چقد که سن اون ادم با اون عادات اخلاق طی شده باشه همونقدرم طول میکشه تا اخلاق و عاداتش تغییر ...

کار خاصی نکردی؟ مثلا جوابشو ندادی یا اینکه جواب دادی یا رفتی قهر یا چی؟ چند سال طول کشید تا بهتر شد؟

خسته و دلشکسته...

یه نفر یه بار اینجا بهم یه سری دعا گفت و یه سری آیه قرآن خوندم ولی فایده نداشت به مشاورم هیچ اعتقادی ...

عزیزم آیت الله بهجت برای اختلاف و رابطه بد زن و شوهر مشکل خانواده این موارد توصیه کردن منم برام مینویسم انشالله کمکی کرده باشم

۱ خواندن معوذتین و چهار قل قبل خواب

۲ همراه داشتن حرز امام جواد

۳ زیاد صدقه دادن و زیاد صلوات فرستادن

۴ زیاد استغفار گفتن

عزیزم شما خودت تنهایی بدون اینکه بفهمه برو مشاور ببین چیکار کنی بهتره

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
وای دقیقا شوهره منو داری میگی حتی عصبانیتش از یه راننده دیگه رو هم سر من بیچاره خالی میکنه

باور کن از هر کی ناراحت باشه  حتما به من بیچاره ربط میده

اصلا رابطه خوبی با خانواده ام ندارن انگار دشمن خونی شونه

ولی گفتم توی ماشین اصلا جوابش رو نده که خطر تصادف هست

شوهرش ضربه خورد به سرش رفت کما از کما دراومد اخلاقش بهتر شد

اتفاقا شوهر منم یبار تصادف کرد سرش شکست ولی اخلاقش تغییر نکرد

چرا دروغ نگم تا یه ماهی خوب شد اخلاقش همش میگفت خدا عمر دوباره بمن داده ولی بعد یه ماه شاید بیشتر شایدم کمتر دوباره برگشت به اخلاق قبلش

خسته و دلشکسته...