2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط من بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 57 پست

شوهری ک هر شش سال یبار بیاد برات یه بچه بسازه و بره بدرد جوب میخوره اصلا نیار نیار نیار

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قراره تا آخر عمر با همین مرد زندگی کنی و جدا نشی به نظرم یکی دیگه هم به دنیا بیار که هم خودت مشغول باشی و هم دخترت از تنهایی دربیاد. 

شاید در همین مدت که تو اقدام هستی همسرت بهتر بشه یا حال و روزش یه تغییر مثبت بکنه لا اقل.

میدونم راه سختی در پیش داری ولی سعیتو بکن این‌بارم.  شاید لطف خدا شامل حالت یشه عزیزم. ان شاءالله یه روز بیای و بگی که همه چی درست شده   

اما به نظر من بیار

شما اگر طلاق نمیخوای بگیری اخلاق همسرت هم از لحاظ دیگه با شما و بچه ها خوبه و خرج میکنه براتون توهین و کتک و این حرفا نیست

بهتره که بیارید

البته خود دانی 

با یه مشاور مشورت کن

خودت شرایط زندگیت رو میدونی

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

اینجا کلا بگی میخوام بچه بیارم میگن نهههه اصلاااا نیاری ها بعد خودشون رو ببینی ۳ تا ۴ تا میارن

تو که نمیخوای طلاق بگیری دخترت تنها میمونه 

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

کلا تک فرزندی ظلم به فرزنده

کوته فکر

بچه خوشبختیش به تعداد خواهر برادراش نیس به عشقی هس که بین مادر پدرش میبینه به تربیت سالم و درست به رفاه و اسایش مالی

وقتی پیش پا افتاده ترین نیاز مادر که رابطه جنسی و عاطفی درست با پدر خانواده ست برطرف نمیشه و زندگی این پدر و مادر از ریشه مشکل اساسی داره تولید فرزندهای متوالی چی جز افریدن یه انسان بدبخت ِ دیگه به زمین اضافه میکنه ؟؟؟؟ 

کوته فکربچه خوشبختیش به تعداد خواهر برادراش نیس به عشقی هس که بین مادر پدرش میبینه به تربیت سالم و د ...

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

این خانم داره به شخصیت من توهین می‌کنه من حرف روانشناسا تکرار میکنم  که گفتن تک فرزندی ظلمه به بچس و رشته خودمه، این خانم به چه حقی تو تاپیک قدیمی ریپلای میکنه شخصیت منو زیر سوال میبره و میگ کوته فکر و....

لطفا رسیدگی کنید من جواب نمیدم چون قبلا خودتون گفتید این مواقع تک کنید رسیدگی میکنید لطفا به این کاربر هم رسیدگی کنید چون بخوام خودم چیزی بگم قطعا فضا این تاپیک به هم میریزه

Reza