2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط من بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3890 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ما مشورت نکن با یه متخصص و روانشناس خبره مشورت کن

اما به نظر شخص خودم الان دخترت بچه س و این مسائل روش تاثیری نداره،ولی بزرگتر که بشه همه ی اینا روش تاثیر میذاره،ارتباط ناسالم شماها،بی اهمیتی های همسرت، بی اراده بودنش

فرزندان آیینه ی پدر و مادرشون هستن

بچه ها به حامی نیاز دارن و همسرت ممکنه نتونه حامی خوبی باشه

از طرفی هم تو که نمیخوای طلاق بگیری،آینده ی تو همین بچه ها هستن، یکم خودخواهی ولی از طرفی هم حق داری به خاطر همین میگم با یه روانشناس مشورت کن

ولی من یه الگوی کلی دارم: هیچ وقت بچه رو قربانی خواسته هام نباید بکنم. 

حالا خودت تصمیم بگیر

I will always love you❤️💖💗

خیلی کلاس میبرمش‌. منظورم به الان نیست. بزرگتر که شد خواهر و برادر نمیخواد؟

بچه خیلی چیزها تو آینده میخواد ازتون سعی کن اونا رو براش برآورده کنی حالا یکی از خواسته هاش رو نتونی (خواهر یا برادر) درک تون میکنه نگران نباش .

به نظرم حداقل به بهانه بچه دوم بزار همسرت بره دکتر و یکم بهت نزدیک بشه، شاید کم کم درمان بشه، اینجوری نمیتونی تا آخر عمر دوم بیاری، بدنت از کار می‌افته کسی که حس داشته باشه ولی رابطه نداشته باشی، هم جسمت‌هم روح‌و‌روانت فرسوده میشه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
به نظرم حداقل به بهانه بچه دوم بزار همسرت بره دکتر و یکم بهت نزدیک بشه، شاید کم کم درمان بشه، اینجور ...

اون اصلا هیچ تکونی نمی‌خواد به خودش بده. حتی اگه بخوام بچه دوم هم بیارم میدونم که باز همون آشه و همون کاسه.

شش سال پیش هم جوون تر بود و هم محبتش بیشتر بود اما کیفیت رابطه مون افتضاح بود. در واقع رابطه ما اینطوری بود که اون دارو میخورد و وقتی دارو اثر میکرد می‌گفت من آماده ام اما اصلا به این توجه نداشت که منم آدمم و باید آماده باشم. منتها من فقط به این فکر میکردم که رابطه انجام بشه و باردار بشم. من هیچ لذتی حس نکردم هیچوقت

بله صدرد صد تاپیک زدن هم نداشت(بخاطر بعضی نظر ها)

با توکل به خدا زندگی تو جلو ببر حداقل دوتا بچه داشته باشی خرج مدرسه و.....بازم خدابزرگه و کافیه بهش توکل کنی و بشین با خدا بازبون ساده حرف بزن انشالله بسلامتی بچه دومم بدنیا بیاری

تاپیک هات‌و خوندم اول بخدا توکل کن هرروز استغفار +صلوات +صدقه بده 

اگه تونستی چهله حق شناس بردار ببین چجوری اماام حسین زندگی روبه راه کنه ک انشاالله غصه ای برات نمونه 🌱🤲

﷽‌«باشـב کـہ روزها ما رابـہ آنچـہ בوست בاریم برساننـב...»🌱🤍‌ؒ      ✼  ҉ _من بـہ پایانِ خوشِ این‌همـہ صبر، باور בارم.💫🤍 ҉  ✼    

اون اصلا هیچ تکونی نمی‌خواد به خودش بده. حتی اگه بخوام بچه دوم هم بیارم میدونم که باز همون آشه و همو ...

با توجه به خصوصیات اخلاقی که تاپیک قبلیت در مورد شوهرت گفتی شوهرت اصلا مرد نیست نه از لحاظ جنسی و نه از لحاظ حامی و تکیه گاه بودن.

خودت به درک چرا میخوای یه بچه ی دیگه هم این شرایط مزخرف رو تحمل کنه.

بجه پدر سرزنده و فعال و حامی نیخواد نه یه بی اراده که کارهای بانکیش رو یکی دیگه باید انجام بده

الان اون تاپیک مادرشوهدت رو دیدم.

بیچاره دخترت که مادرش دائم جلوش تحقیر میشه ا

اون از شوهرت و اون هم از خانوادش.

آره باز هم بچه بیار 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
نه من حتی از آوردن اولی هم گاهی پشیمون میشم که کاش اینم نمی آوردم که حالا غصه تنهایی شو بخورم

ببین اگه قصد جدایی نداری و قطعا میخوای تا اخر عمر با شوهرت بمونی یه بچه دیگه بیار که لااقل زندگی خودت رو روال بهتری بیفته و دخترتم تنها نباشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز