2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین و تبریک بهشون چند سالشونه ؟راضی ان ؟کار کردن یا داروخانه بزنن؟؟

اگه وقت داشته باشه ساعتی داروخانه دیگران کار می‌کنه

۲۷ ساله هستند

راستش الان پشیمونه میگه اگه برگردم عقب تخصص نمیخوندم

چون خیلی عقب مونده از همه چی

چندین سال خوابگاه زندگی کردن خیلی سخته

اگه وقت داشته باشه ساعتی داروخانه دیگران کار می‌کنه۲۷ ساله هستندراستش الان پشیمونه میگه اگه برگردم ع ...

جسارت نباشه درآمدش داروخانه چطوره؟

از خود رشته دارو پشیمون نیست؟

تخصص چند ساله اس؟

کجا میخونه؟

اگه وقت داشته باشه ساعتی داروخانه دیگران کار می‌کنه۲۷ ساله هستندراستش الان پشیمونه میگه اگه برگردم ع ...

من از دختر شما بزرگترم 

لیسانس پیراپزشکی خوندم و دوباره کنکور دادم و الان دارو قبول شدم حوصله پزشکی نداشتم 

جسارت نباشه درآمدش داروخانه چطوره؟از خود رشته دارو پشیمون نیست؟تخصص چند ساله اس؟کجا میخونه؟

نه عزیزم هر سوالی دارید بپرس

دقیق خبر ندارم بستگی به شهرش داره فکر کنم ساعتی ۴۰۰ هزار تومان هست

شهر خودمون زیاد کار نبود اما تهران خیلی درخواست زیاده و قیمتش هم بهتره

الان تخصص تهران هستند

نه عزیزم هر سوالی دارید بپرسدقیق خبر ندارم بستگی به شهرش داره فکر کنم ساعتی ۴۰۰ هزار تومان هستشهر خو ...

خب خداروشکر باز در کنارش کارم میکنه

ساعتی خوبه 

من با رشته ام ساعتی یک چهارم این قیمته تازه باکلی تحقیر و اینا

من از دختر شما بزرگترم لیسانس پیراپزشکی خوندم و دوباره کنکور دادم و الان دارو قبول شدم حوصله پزشکی ن ...

آفرین به شما 

کلا داروسازی خیلی خوبه اما متاسفانه تعداد داروخانه خیلی زیاد شده

و امتیاز های لازم رو بالا بردن 

آفرین به شما کلا داروسازی خیلی خوبه اما متاسفانه تعداد داروخانه خیلی زیاد شدهو امتیاز های لازم رو با ...

حسرت خیلی اذیتم میکرد 

آدم که برم پزشکی نبودم چون چند ساله توی محیط بیمارستان بودم از شیفت اینا خسته شدم 

و داروسازی بیشتر به روحیاتم می‌خورد نسبت به پزشکی و دندون بعد تحصیل به نسبت راحتتره 

من همینکه بتونم برای کسی ام کار کنم کافیه 

آفرین به شما کلا داروسازی خیلی خوبه اما متاسفانه تعداد داروخانه خیلی زیاد شدهو امتیاز های لازم رو با ...

دختر شما خیلی درسخون هست 

چون تاجاییکه من دیدم داروسازا کمتر سراغ تخصص میرن 

حسرت خیلی اذیتم میکرد آدم که برم پزشکی نبودم چون چند ساله توی محیط بیمارستان بودم از شیفت اینا خسته ...

می‌دونم چون ماما هستم

انشالله موفق باشید

یک مقدار  شیمی  سخته اما شما که آشنا هستید به این درس‌ها پس نگران نباشید پاس میکنید