2777
2789

بخاطر اضافه وزن شکم من ترک داشت ولی کم بود ، تو بارداری هی ترک ها بیشتر شد و بالا تر اومد ، پایین شکمم هم ترک های عمیق و کبود داره جوری که انگار خون مرده شده و بنفش شده ترسناکه ، از زیر شکمم تا قسمت های بیکینی هم راه پیدا کرده و اونجا هم ترک خورده 

همیشه فک میکردم یه روزی لاغر میشم خوش اندام میشم اما لاغر هم بشم این ترک های عمیق که به دست میخوره و کاملا معلومه شکممو چین و چروک میکنه

الان هشت‌ماهمه به چرب کردن و کرم زدن هم ربطی نداره کرم میزدم ولی اینطوری شد در حالی که مادر و مادربزرگم با چندین بچه یه لک هم روشکمشون ندارن حتی ژنتیکمم به اونا نرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه

من سینه هامم ترک خورد

نمیگم کامل از بین میره ولی سی درصدش میمونه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

اگر کرم و چرب کردن به دردتون نخورد بعد زایمان وقتی هنوز قرمزن ، برید لیزر، فقط تو این زمان طلایی میشه از بین بردشون 

کاربری نمیدونم چندم🥱 بچه ها من کانال فا‌ ل و چارت تولد شناسی دارم توی تلگرام اگر میخاید توی اخرین تاپیکم پست بزارید یا درخواست بدید براتون ایدیشو بفرستم 🫶🏻

طبیعیه

ولی بعدا جاش نمیره نه ؟

پارسال یا دو سال پیش بود یادمه میرفتم لیرز چقد اون قسمت ها صاف و سفید شده بود یا زیر بغلم کامل سفید شده بود الان انقد تیره شدن این قسمت ها مخصوصا زیر بغل و دور گردنم 

باید سعی کنی بیشتر از این وزنت اضافه نشه

من خودم حدود ۱۰ کیلو وزنم اضافه شد

و ترک هام کم بود و به رنگ صورتی

بعد زایمان و لاغر شدن،ترک هام کم رنگ تر و رنگش سفید شد

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

طبیعیهمن سینه هامم ترک خوردنمیگم کامل از بین میره ولی سی درصدش میمونه

سینه هام از قبل ترک داره ولی ترک هاش ریزه و سفید شدن حداقل به چشم شوهرم نمیاد ولی میترسم این ترک های بنفش رنگ رو شکمم همینطور عمیق و کبود بمونه ، 

سینه هام از قبل ترک داره ولی ترک هاش ریزه و سفید شدن حداقل به چشم شوهرم نمیاد ولی میترسم این ترک های ...

نه کبود نمیمونه

سفید میشه 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ولی بعدا جاش نمیره نه ؟پارسال یا دو سال پیش بود یادمه میرفتم لیرز چقد اون قسمت ها صاف و سفید شده بود ...

دقیقا منم یه هاله ی تیره دور گردنم افتاد