2777
2789
عنوان

ترک خوردن بیکینی تو بارداری عادیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتر میشن حساس نباش. اونجا خیلی تو دید نیست.

خیلی حساس شدم حتی قبلا چاقیم برام مهم نبود الان مدام با خودم میگم چاقم پر مو ام بدنم ترک داره تیرگی داره ، تو مجازی بدن های صاف و صیقلی دخترا رو میبینم میگم هرچقدر هم بخوام لاغر شم بدنم مثل اینا صاف نمیشه در حالی که خودمم ۲۲ سالمه و بايد الان اوج زیباییم می بود 

اولش ترک ها خیلی پررنگ وزشته بعدش بی رنگ میشه ودیده نمیشه اصلا حساس نشو بعد زایمانتم تا یک سال شکمت ...

وای من میگفتم همبن که زایمان کنم این تیرگی ها بره 

تیرگی دور گردن هم نمیره ؟

وای من میگفتم همبن که زایمان کنم این تیرگی ها بره تیرگی دور گردن هم نمیره ؟

چرا میره هم زایمان کنی دور گردن بعددوسه هفته میره ،ورما می خوابه شکم هم به مرور خیلی بهتر میشه رنگش ،مثلا سه چهارماه بعدش ولی بعد یک سال صددرصد اوکی میشی،من بعد زایمانم سزارین بودم اصلا برنج نمی خوردم اینقدر که چاق وورم دارو زشت شده بودم دوماه اول کلا سوپ گوشت ومرغ می خوردم وزنم پنجاه وهشت خیلی سریع رو فرم اومدم

نگران نباش عزیزم.مقایسه کار درستی نیست.نظر همسرت رو بپرس

دست خودم نیست حساس تر شدم رو خودم که چرا تو این سن مراعات نکردم و آنقدر چاق شدم اگه چاق نمی‌شدم بدنم کمتر ترک داشت و تیره نمیشد کشاله ران و بیکنی اینا ، حالا جدا از بارداری 

من وزن قبل بارداریم ۸۳ بود 🤦‍♀️

اگه اوایل بارداریت برنج نخورزیاد چیزای مقوی بخور من بارداری دومم ،برام تحربه شده که هرچه وزن بچه بیشتر باشه بعدزایمان شکم داغون تر،بادوم پسته میوه چیزای خوب بخور برنج ونون وکم استفاده کن شبا عدسی خوراک لوبیا 

کاش میشد عکس بفرستم تا ببینی بعد ۴ سال هیچ کدوم تغییر نکرده 

از من به تو نصیحت بخاطر وزن بچه و سزارین 

انقد نخور که چاقشی دیگه درمون نداشته باشی. 

تاپیکت رو خوندم یاد خودم افتادم کپ منی اسی

شما هم حامله ای ؟ دقیقا من حس میکنم کثیفی و چرک جمع شده هرچقدر کیسه میکشم اصلا تغییر نمیکنه

نه عزیزم

دخترم ۵ سالشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.