2777
2789
عنوان

برای مهندسی کامپیوتر ثبت نام کردم

221 بازدید | 49 پست

شهریه رو هم واریز کردم بلاخره  

ولی نگرانم نمیدونم در اینده چی میشه کاش بتونم یه شغل خوب باهاش گیر بیارم هیچ پایه ای ازش ندارم از رشته تجربی امدم صرفا به خاطر اینکه حس می کنم توی اینجور کارا استعداد دارم و خوشم میاد

ولی خیلیا دلسردم می کنن میگن اینده نداره و...

شما کسی بوده اطرافتون این رشته رو ازاد رفته باشه و تونسته باشه باهاش پیشرفت کنه

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه بهترین رشتسباهاش همه جا میتونی استخدام شی

جدی یعنی راحت می تونم کار پیدا کنم

کسی بوده اطرافت که دانشگاه ازاد این رشته رو خونده باشه؟

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
مبارکه بهترین رشتسباهاش همه جا میتونی استخدام شی

بعنوان انفورماتیک

یا کلا جدای از کارمندیم باهاش خیلی کارا میشه کرد دروسش به کار میاد

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
کامپیوتر اینده نداره پس چه رشته ای داره؟

خیلیا میگن نداره اخه دانشگاهمم ازاده البته تهرانم ‌.

جدی یعنی راحت می تونم کار پیدا کنمکسی بوده اطرافت که دانشگاه ازاد این رشته رو خونده باشه؟

چه ربطی به دانشگاه داره؟ تو بگو پبام نور اصلا

مهم نیست

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

من ارشد نرم افزار کامپیوتر خوندم، جلو جلو بگم تک تک رشته های فنی به این شکل نیست مدرک بگیری کار گیرت بیاد، من از رشتم کسب درآمد دارم و مدیر شبکه و طراح سرور و شبکه داخل شرکت های خصوصی شدم، ولی همش فقط بخاطر تخصص و اطلاعات قبلیم و علاقم هست، رشته های فنی فقط در یک صورت موفق میشی، اونم علاقه و زمینه و اطلاعات آزاد و خارج از دانشگاه هست، مثل دوچرخه سواری یا رانندگی که تئوری بخونی هزاران تفاوت با عمل داره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁