2777
2789

ماینوکسیدیل پنج درصد دو تا گرفتم فعلا مردد هستم دارو ساز پرسیدم که گفت ماینوکسیدیل بگیر حالا نمیدونم شما بگین چون میدونم تجربه شما از بنده بیشتر هست پس لطفی کنین راهنمایی کنین چون حس میکنم موهام نازک شده و اینکه دارو هم میخورم دیگه بدتر!!!! بنظرتون کرچک خوبه؟ یا فیناستراید یا شامپو های گیاهی یه چیزی معرفی کنین

مرد هستم 

کم شدن ریزش: شامپو ختمی

افزایش رویش: شامپو سبغ یا کندوش

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اول از همه راجب کرچک، بله خوبه باید بزنید به کف سر ماساژ بدید چند ساعت بعد برید حمام، از چت جی پی تی بپرسید که میشه شب گذاشت روی سر صبح برید حمام

دومی آب برنج، هفته ای یک یا دوبار بزنید قبل از حمام نیم ساعت روی مو بمونه و آبکشی کنید، بعد از حمام به موی خیس بزنید و نیم ساعت بعد آبکشی کنید 

سوم آب رزماری، یه مشت برگ خشک رزماری روش یک لیوان آب تصفیه بریزید و بزارید جوش بیاد تا رنگ پس بده و غلیظ بشه، صبح به موهاتون اسپری کنید و شب برید حمام، یا بعد از حمام به کف سر بزنید و نیم ساعت بعد آبکشی کنید، قبل حمام هم خوبه، هفته ای یک یا دوبار، همه ی روش ها بلند مدتن، شش ماه الی یک سال

چهارم آزمایش هورمونی بدید شاید ریزش بخاطر عدم تعادل هورمون هاتون باشه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول از همه راجب کرچک، بله خوبه باید بزنید به کف سر ماساژ بدید چند ساعت بعد برید حمام، از چت جی پی تی ...

روغن نارگیل نرم کننده ی مو هست و روغن بادام تلخ هم باعث رویش مجدد میشه، خاصیت ترمیم کنندگی داره و جلا دهنده ی مو هست

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت