2777
2789

اگ پولداری و سنتم کمه کلینیک بخربزن من خودم۲۶هیتم تازه زیرچشام چروک داره میشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

شنیده بودم ۲۵ ببعد دیگه شروع مبشه ولی دوسندارم دقیقا روزی ک دخترعموم گف ۲۵شدی وصورتت صاف تمیز چروک نداری خداصاهده ۳تا۴روز بیشتر نشدصبح پاشدم دیدم دوتاخط چروک زیرجصامه اخههههه خدایا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

شنیده بودم ۲۵ ببعد دیگه شروع مبشه ولی دوسندارم دقیقا روزی ک دخترعموم گف ۲۵شدی وصورتت صاف تمیز چروک ن ...

ژنتیک و دل شاد باعث صورت شاد میشه

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔
ژنتیک و دل شاد باعث صورت شاد میشه

پدرن تا۵۷سالگی صورتی صاف وتنیز و پر داشت این خصوصیتشوتونسم ب ارث ببرم فقط ولی موای سفید ازمادرم ب ارث بردم افسوس