2777
2789

اون دنیا قبل بدنیا اومدن انتخاب کردم این حجم از غم رو؟

چرا مامانم باید اینجوری باشه

چرا بقیه انقدر راحت زندگی میکنن ولی من کل فکر و ذکرم اینه پدر مادرم سالم‌ و شاد و خوشبخت باشن؟

چرا معمولی ترین چیز تو دنیا که اکثر آدما دارن برا من شده حسسسسسرتتت

مامانم انقدر خودمونو کشتیم دعا کردیم و.... تا بهتر شد الان دوباره بی دلیل غذا نمیخوره حدود ۱۰ روزه....

یکم توهم میزنه.....

انقدر بی حال شده همش خابیده سوند وصل کرده

گاهی یذره چایی و یذره پودر تغذیه بزرگسالان که مثل شیر خشکه میخوره.... همین!

بعد سرطان و اون داستانای وحشتناک 

ی مشهد رفتیم همه گفتن واااای مامانت خوب شده اومده مشهد ( همونم با ویلچر اومد)

روز سوم سفر حسابی مریض شد و تا الان دیگه هیچی نخورده و دوباره خیلی لاغر شده😭😭😭😭

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز صبح صوت زیارت عاشورا را با صدای کم پخش کن.

صدقه را هم هر چند ناچیز به کارت خیریه ها واریز کن.

گاهی اوقات هم یک تخم مرغ تو فضای خونه بچرخون وتو سطل زباله بشکن تا امواج منفی دفع بشه.

انشاءالله همه در کنار خانواده خوشبخت زندگی کنند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

باطن زندگی مون رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنیم .همه مشکلات خاص خودشون رو دارن.تمرکز کنیم روی نقاط قوت و ضعف خودمون.مشاوره بگیریم و تلاش کنیم و از خدا کمک بخواهیم 

متاسفم ولی تو خونه ما هم همینه پدرم اینجوریه اصلا زندگی درستی نداریم 15 ساله همینیم وعضمون بد نیست ولی چند سال پیش رفتم برای خودم مسافرت خسته شدم منم خونمون مثل اشغال دونی شده خیلی زندگی خوبی داشتیم نابود شدیم چی بگم والا بازم خدارو شکر خدا به شما هم صبر بده

نکنه چشم خورد؟اخه مگه چی بود ک چشم بخوره....کلی درد داشت فقط چند بار پاشد با درد راه رفت غذا درست کر ...

عزیزم کاش هرچیزیو به همه نگید 

شاید برای شما خیلی چیزا خاصی نباشه چون از نزدیک دارید می‌بینید ولی دیگران نمیبینن ممکنه چشم بزنن 

حرز امام جواد برا مامانت بنویس بزار تو قاب نقره نمازشو بخون ببند به بازوی مادرت ان شاء الله که بهتر میشن عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

سخته درکت میکنم منم کشیدم این روزا

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن