2777
2789
عنوان

این مردای پدرسگی ک تو تاکسی و مترو پاشون باز میزارن

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 56 پست
بعضیا کرم دارن بعضیا میخوان بگن ما گشادیم رومون حساب باز نکن بعضیام مدلشونه

غلط کردن خونه باباش گشاد بشینه 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 نیت خاصی دارن

این سایت باعث می‌شه ادبم و حفظ کنم 🤣

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

وا‌ تو‌ رو چیکار دارن مدلشون اینه دیگه🤣🤣🤣

این چه حرفیه! وقتی با این کار اندازه 2 نفر جا میگیرن و یه دختر تو خودش مچاله میشه؟جاشه که بگی تو رو چکار دارن؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
نمیگه به تو چه 😐

بیخود می‌کنه بگه مطمئن باش نمیگه چون جا افتاده این موضوع ،ضمن اینکه اون پاشو اونطوری میذاره پاش میماله بهت تو فکر می‌کنی فقط زانو از روی شلوار که چیزی نیست ولی ذهن مرد ها بخاطر هورمون هاشون با ذهن زن ها متفاوته 

اگر از قصد پاشو اونجوری گذاشته باشه توی ذهنش تا تخت خواب هم باهات میره اون وقت نگرانی که بگه به تو چه؟ با اعتماد به نفس بگو آقا لطفاً درست بشین

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

😂😂😂😂😂 اینطوری راحتن چون درک کنمن هر مردی دیدم در بیشتر مواقع اونطوریه حتمی اذیت میشن دیگه

غلط میکنن باید تو تاکسی شعورشون برسه 

بیخود می‌کنه بگه مطمئن باش نمیگه چون جا افتاده این موضوع ،ضمن اینکه اون پاشو اونطوری میذاره پاش میما ...

اره درست میگی

مرسی💗

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

استارتر از اون بدتر میدونی چیه اینه که ببینی دست میزنه به اونجاش بعد به همه جا دست بزنه بعد تو مجبور شی به همون جاها دست بزنی🤮🤣

من شوهرمم همینکارو میکرد باور کن ۱۰۰۰ بار گفتم نکن اینکارو برمیگشت می گفت همه مردا همینن همه ببخشید میخارن عادیه ینی حالم بهم خورد باز صد رحمت به پا باز بودنشون 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂