از تجربه زندگی خاله ام که شوهرش اعتیاد داره و از منی که چندین سال با یه آدم بودم که فکر میکردم عاشقشم و اونم عاشقمه در نهایت تموم کردم و با آدم درست ازدواج کردم بهت نصیحت میکنم تا وقتی از طرف مقابل جربزه و خانواده و سالم بودن ، اهل زندگی بودن نبینی نمیتونی بگی عاشقشم تازه باید بری تو یه سقف با خانواده ها رفت آمد کنی بفهمی چجوری مردی هست بهت ارزش میده اصلا؟ اگر اینا نباشه حق ادامه دادن ندارع چه برسه به اینکع طرف اعتیاد داشته باشه
اعتیاد به دوست و رفیق
اعتیاد به مواد
اعتیاد به زندگی خراب
درنهایت این آدم اگر آدم اهل زندگی باشه اصلا مواد نمیزد یا اصلا سمت تو نمیومد بدبختت کنه ،
از کسی که تو فامیل مون مواد مصرف کرده ام شنیدم که گفت زن ها خبر ندارن اما مرد ها اعتیاد شون بخاطر موضوعات جنسی شروع میشه چون وقتی مواد مصرف میکنن مثل تریاک ، دیر تر ارضا میشن انقد اینو ادامه میدن که هیچ موادی تاثیری ندارع
اگر فردا روزی ام ازدواج کردی اینو بدون باید تحمل اینو داشته باشی هرروز از کمپ و مأمور بیان مواد از خونتون بگیرن و بچه هات فردا پس فردا با بابای معتاد زیر یه سقف باشه بدون تربیت و مهر پدری ، در نهایت پسر دار بشی اونم سمت مواد میده دختر هم داشته باشی موقع ازدواج کسی از بابای معتاد دختر نمیگیره
خودتم بدون هم دم درست درمون تا آخر تنها میشی