2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم فامیلمون بهم گفت غذا بهت نرسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

کار اون خانم ک خیلی زشت بوده و باید جوابشو میدادی 

بااین قد و‌وزن هم ب نظر خوشتیپ میای

ولی اینکه ده روز هم استفراغ داشته باشی و هرررررچی بخوری بالا بیاری طبیعی نیست عزیزم ی دکتر برو حتما اینجوری موادغذایی جذب بدنت نمیشه کاری ب چاقی ندارم ولی کمبود مواد مغذی پیدا می‌کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربانتاصلا خیلی ناراحت شدممامانمم نمی دونستن چی بگن و الکی گفتن غذا نمی خورهولی من هم همیشه غذای مام ...

واقعا نمیفهمم یعنی چی که باید راجع به اندام یکی نظر داد، اونم نظر منفی!

اصلا اهمیت نده

اتفاقا وزنت عالیه ولی اگه تا ۶۰ هم باشی خوبه

ان شاالله با موفقیت که کنکورت رو دادی این مشکلاتت هم حل میشه

خیلیا از رو حسودی اینجور وقیحانه حرف میزنن پس اصلا ب دل نگیر بهش میگفتی تخریب کردن بقیه کار ادمای حس ...

هعیی 

خیلی دلم می خواست جواب بدم ولی چون بزرگتر بودن سعی کردم سکوت کنم و روابط فامیلی رو به فنا ندم:))

کاش جوابشون میدادی

منم 163 ام و 48 راضی ام البته دوست دارم یکم چاق بشم ولی اشتها ندارم جیکار کنم به زور که نمیشه

هرکی ام بگه لاغری میگم الان تو کشورهای اروپایی همه مدلا اسکینی اند، مد شده

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

متاسفانه از خودم بزرگتر بودن و خیلی تلاش کردم سکوت کنم:))

بزرگ‌تر باید حرمت نگه داره. نه اینکه هر حرفی رو بدون مزه کردن به زبون بیاره.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

کار اون خانم ک خیلی زشت بوده و باید جوابشو میدادی بااین قد و‌وزن هم ب نظر خوشتیپ میایولی اینکه ده رو ...

قربان محبتت

راستش مامانم میگن عین بچگی من هستی و خودشون هم پریودی سختی داشتن

به خاطر همین گفتن نمی خواد بریم دکتر و عادیه

کاش جوابشون میدادیمنم 163 ام و 48 راضی ام البته دوست دارم یکم چاق بشم ولی اشتها ندارم جیکار کنم به ز ...

دقیقاا

تازه اگه بخوایم با مدلا مقایسه کنیم، تپل هم هستیم...ولی تو این جا بهمون میگن پوست استخون:))

دقیقااتازه اگه بخوایم با مدلا مقایسه کنیم، تپل هم هستیم...ولی تو این جا بهمون میگن پوست استخون:))

من که دیگه کسی جرعت نمیکنه بگه

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰)