2777
2789
عنوان

اینکه یه پسر ده ساله دست به ناحیه خصوصی باعث آبروریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 19 پست

برای منم همین مورد پیش اومد ولی من نرفتم به پسره و خانواده اش بگم

من روی دخترم کار کردم و براش توضیح دادم که دلیلش چی هست دخترمم امتحان کردم دیدم دیگه گول نخورد

و شرایط رو هم مدیریت میکنم که در شرایط تنهایی با این جور ادما قرار نگیره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم همین مورد پیش اومد ولی من نرفتم به پسره و خانواده اش بگممن روی دخترم کار کردم و براش توضیح ...

ولی میدونی من فهمیدم که محله ما اصلا خوب نیست 

شاید همین باعث بشه از اینجا بریم

دخترت دچار اضطراب و اینا نشد؟

پسره چند سال بزرگتر بود؟

بنظرم بهترین کار رو کردی - اتفاقا بقیه همسایه ها و مادرا باید ازت تشکر کنن که فرد خاطی رو رسوا کردی . با دخترت هم صحبت کن و سعی کن تنها بیرون نره حتما وقتی میره بیرون بازی یه بزرگتر یا خودت یا همسرت هم حضور داشته باشه .اون فردی که کار زشت رو کرده باید خجالت بکشه 

ولی میدونی من فهمیدم که محله ما اصلا خوب نیست شاید همین باعث بشه از اینجا بریمدخترت دچار اضطراب و ای ...

نه فقط کامل بهش توضیح دادم و ازش خواستم مراقب خودش باشه پسره 3 سال بزرگتر شد

چون خودم اروم بودم اونم فشاری متوجه نشد

البته بگم خودش اومد برام تعریف کرد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس