2777
2789
چ عجب بلاخره یکی تو سایت حرف مفید زد

برا خودم نگفتم من بیخیال کاربرای چندش اینجا شدم رفتم یکی از تاپیکای داغو بخوندم بنده خدا شوهرش محبت کرده بود همه فشاری شده بودن تصمیم گرفتم بهشون بگم چقدر بدبختن و حقشونه که باشن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از همه چیز آدم عیب میگیرن پیشرفت هم بکنی،میگن پارتی داشت 

پسرفت هم بکنی،بازم میگن بدبخت و بی عرضس

اصلا هرکاری نکنی،روت لقبو میزارن دیگ 

مهم اینه پوست کلفت باشی و حرفای اطرافیان برات فاقد اهمیت باشن اینطوری خود ادم آرامش داره توقعشم از بقیه کمه

پسر بچه هادختر بچه ها اینجارو محاصره کردندچاره ای جز تحمل نیستاگر ناراحتی امضات بنویس بچه نیاد

نه باور کن نسل جدید خیلی بهترن این ادمای عقده این که هرچی سنشون بالاتر میره حقیر تر میشن و وحشی تر من برام مهم نیست برای یه بنده خدای دیگه ناراحت شدم 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من فقط اونجا که تاپیک میزنم میان پشت همه ی اعضای شوهر رو میگیرند جز خودت رو خیلی می‌ره رو مخم...مثلا ...

خب بلاخره ناراحتی بدبختی خودشونو با ناراحت کردن بقیه اروم میکنن دیگه

نه باور کن نسل جدید خیلی بهترن این ادمای عقده این که هرچی سنشون بالاتر میره حقیر تر میشن و وحشی تر م ...

بخاطر همین جهان سومی هستیم

چون خودمون تحمل موفقیت دیگران نداریم 

قربونت برم پاییز قشنگم 😍🪼🐺

برا خودم نگفتم من بیخیال کاربرای چندش اینجا شدم رفتم یکی از تاپیکای داغو بخوندم بنده خدا شوهرش محبت ...

آره منم دیدم حسادت میبارید 

حتما انتطار داشتن دعوا و بزن بکوب تاپیک بزنه اونموقع خوب طرفشو میگرفتن

من با تنها تاپیک هایی که مخالفم تاپیک های اغراق امیز 

مثلا طرف تاپیک رده ما تو پنت هاوسمون تو زعفرانیه بودیم خدمتکارمون اومد خونمون بهش شیشلیک دادیم رفتیم محله پایین شهر مردم با حسرت نگاهم میکردن دست میکشیدن رو ماشینم یک بچه ماشینمو بوس کرد این واقعا حرصم درمیاد نمیتونم باور کنم چرا همچین کسی باید دوازده ساعت تو نی نی سایت باشه 

حسادت اینجا خیلی زیاده خیلی

از کلمه خوشبحالت هم بدم میاد که اینجا خیلیا میگن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حسادت خوب نیست ولی پز دادنم خوب نیست.. ببین حسادت یه واکنش طبیعی مثله عصبانی شدنه ولی اگه به خودت یا ...

ببین من مامانم بهم یاد داده هیچوقت پز ندم تو زندگیم هیچوقت پول خانواده و... رو ملاک ارزش برای ادما ندونستم ، حسرت طبیعیه بخیل بودن طبیعی نیست ناراحت کردن بقیه هم درست نیست 

من دیروز تاپیک زدم راجع به یه چیزی بعد سر همین موضوع تاپیک الان یکی یه جا پرید بهم رفته بودن کاربریمو نگاه کرده بود اومده بود گفته بود مثل دو دست خالی نیستم ! 😂 اول اصلا نفهمیدم چی میگه بعد فهمیدم چون یبار غذای ایرانی به سگم ندادم فک کرده بی پول شدم اصلا این جور آدما ارزش وقت منو ندارن حتی در حدی که بهش بگم تشویقی بچه من از تو گرون تره ولی باید یجا بهشون یاد داد غلط اضافه نکنن

منم از این جواب میخواستی بچه نیاری خیلی بدم میاد.شاید یکی ۱۰ سال پیش بچه آورده باشه خوب شرایط تغییر ...

حیف فحش مجاز نیست...