2777
2789
آره آبجی گلم آرامش خودت مهم تره حداقل ما سعی کنیم آدمای درستی باشیم

بوس 🫂💕

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معیار های ازدواجم یبار تاپیک زدم گفتم 

معیاررررر بود لامصب هنوز مجردم 😂😂

همه زن ها ریختن سرم بهم گفتن پول پرست بی اصالت مرد پولدار نمیاد باتو چرا باید حق طلاق بده بهت هیچ مردی حق طلاق نمی‌ده هیچ مردی این دوره زمونه خونه و ماشین نداره و... 

آخر تاپیک داشتن بهم فحاشی میکردن چند نفر ... 😂😂

حسابش رو بکن ! 

به معیاری که هنوز واقعی نشده اینجور حسادت می‌کنن وای بحال اینکه واقعا خوشحال و خوشبخت باشی ... ! 

من که واقعا دیگه حالم بهم میخوره ازین که بخوام با کسی صمیمی بشم و درد هامو نشون کسی بدم چون خوشحال میشن 

ما زن ها دشمنی بدتر از خودمون نداریم 

تو این سایت خیلی خیلی زیاده زن علیه زن 

بخدا حیف تاپیکم حذف شد تگت میکردم بخونی تازه من اصلا هیچ اشاره ای که شغلش چیه و چجوریه نکرده بودم فق ...

اره ابجی حسودیه 

دیگه جار نزن این چیزارو

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من معیار های ازدواجم یبار تاپیک زدم گفتم معیاررررر بود لامصب هنوز مجردم 😂😂همه زن ها ریختن سرم بهم ...

دقیقا اول زن علیه زنه بعد مرد علیه زن 

بدبخت فندق مغز بیا فشاربخور شوهر من خونه و ماشین به نامم زده حق طلاقم ازش خواستم ولی نرفتیم پیش وکیل انقدر فشاربخور تا بترکی 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

دقیقا اول زن علیه زنه بعد مرد علیه زن بدبخت فندق مغز بیا فشاربخور شوهر من خونه و ماشین به نامم زده ح ...

محیط اینجا شدیدا ناسالمه ... 

من تاپیک آخرم رو پاک کنم فردا برای همیشه میرم از نینی سایت