2777
2789
پس فکر میکنی چرا دیگه کسی اینجا از شادیای زندگیش چیزی نمیگه

شادی ک هیچ من یه سوال داشتم نگران بودم اینجا پرسیدم عین زامبی حمله کردن بهم 😂 من میدونستم از کجا سوختن ناراحت نشدم ولی افسوس از این جامعه...

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رو اعصابن اخه خب خیلی راحت اگه دوست ندارن ، میتونن اصن نیان تو تاپیک

من فقط اونجا که تاپیک میزنم میان پشت همه ی اعضای شوهر رو میگیرند جز خودت رو خیلی می‌ره رو مخم...مثلا میگم با شوهر بیشعور همسایمون دعوام شده میان میگن میخاستی دعوا نکنی 🤣

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

والا من اعتقاد نداشتم ولی یکی دوبار به چشم دیدم چه مجازی چه تو واقعیت کافیه یچیزی راجع ب زندگیت از د ...

انقدر که ذاتشون وحشتناکه خدانکنه هیچکس تجربه کنه این حجم انرژی منفی که سمتش میادو

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

حسادت خوب نیست ولی پز دادنم خوب نیست.. ببین حسادت یه واکنش طبیعی مثله عصبانی شدنه ولی اگه به خودت یا طرف مقابل آسیب بزنه اون موقع خطرناکه..

درضمن وقتی آدمی خودش غرق بدبختیه محاله از خوشبختی دیگران ذوق کنه مگر اینکه خیلی آدم قوی باشه

🦋

می‌دونی چزا؟ چون هیچوقت آدمهای مهربونی نبودن و مهری هم دریافت نکردند

اره ولی اگر ذاتشون درست بود به بقیه اسیب نمیزدن که خودشونو اروم کنن

اونا ی مشت حسود بیش نیستن که همه چی رو بی فرهنگ حساب میکنن ازدواج کنی بی فرهنگی بچه داشته باشی بی فرهنگی و ...حالا ما میدونیم شما روری صدبار خودتو میکشی بخاطر شوهر ما اومدیم چیزی گفتیم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️