2777
2789

خدانکنه یکی بیاد بگه شوهرم فلان کار برام کرد یا هررررر چیز مثبت کوچیک و بزرگی از زندگیشون بزارن

میریزن سرش عقده های کودکی تا بزرگسالی و انتقام هرچی که سرشون اومده و نیومده رو میگیرن از طرف 

حالا که چی؟ پز میدی؟ خب که چی؟ تاپیک زدن داشت ؟ خب الان چیکار کنم؟ 

خب برای چی نمیری بیرون 😂 مگر مجبورت کردن کامنت بزاری؟ تو چشم دیدن خوبی بقیه رو نداری که هرچی خوبیه از صد کیلومتری زندگیت رد نمیشه فقط دوسداری بیای بخونی یکی کتک خورده دعوا کرده داره طلاق میگیره مریضن بدبخته بیچارس که دلت خنک شه بگی من خوشبخت ترم ؟ 

این که یه چیزی رو تو هم دلت بخواد با این که نخوای بقیه داشته باشنش فرق میکنه بخیل نباشید طرف خوشیش رو جار هم نزنه شما خوشبخت تر نمیشید اونم بدبخت نمیشه برید ذاتتون رو درست کنید شاید زندگیتون هم درست شد 

اون عزیزانی که فکر میکنن همه مثل خودشون سالم و نرمال هستن بترسید از این مردمی که رحم ندارن به هم و نزارید کسی خوشبختیتون رو ببینه حاضرن هر کاری کنن تا شمارو مثل خودشون بکشن پایین نه این که دنبال پیشرفت خودشون باشن اینجا که مجازیه دیگه ببینید واقعیت چیه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

یه متنی بود میگفت مردم من با لذت به صحنه اعدام نگاه میکنن ولی به بوسه دو عاشق با نفرت نگاه میکنن

عاقبت همچین مردمی همینه که میبینید

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فکر میکنی چرا دیگه کسی اینجا از شادیای زندگیش چیزی نمیگه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم واقعا بدم میاد اینجوری مینویسن 

اره تازه اولشه 

حالا که چی 

به ما چه 

مشکلات بهشون ربط داره کاملا تا اخرشم تو تاپیک هستن 

اما یه ذره خوشی سایتو خراب میکنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم از این عده که میان میگن اوکی خب حالا که چی ما چیکار کنیم چه کاری از دست ما بر میاد و....خیلییییی ...

اینا بهتر از اونایین که تلاش میکنن حالتو خراب کنن ببین چقدر طرف پست و کثیفه میاد نفرت پراکنی میکنه حرصش کم بشه

والا من اعتقاد نداشتم ولی یکی دوبار به چشم دیدم چه مجازی چه تو واقعیت کافیه یچیزی راجع ب زندگیت از دهنت در بیاد 

چنان بعدش زندگیت بهم میریزه که خوشبختی تا ی مدت یادت میره 😐😑🤌