2777
2789

با اجازه ی اسی دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

با اجازه ی اسی دوستان لطف میکنید تاپیک آخر منو گزارش بزنید بترکه خواهشمندم

ای بابا

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صندوق درآمد ثابت بذار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه مقداریشو طلا بگیر ترجیحا سکه،یه مقدار هم‌بانک بذار،ولی طولانی‌مدت ارزش پولتون تو بانک‌کم میشه.

اگه شما هم‌باهاشون زندگی میکنیدیه انلاین شاپ بزنید یه یه مهارتی یاد بگیرید و سریع درآمدزایی داشته باشید.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

بزار بانک صندوق لوتوس 27 درصد سود میده صندوق سرمایه گزاری مفید 36 درصد البته من فقط تو مفید سهام دارم یک خورده نمیدونم خوبه یانه

ولی اعتماد کنم میزارم 

ولی بزاری بانک حداقل ماهی 20 میلیون سود میده تو صندوق مفید ماهی 30 

اگه بتوانی خونه لخریم تجاره بکیرید هم خوبه یا شریکی باهاشون بخری

صندوق درآمد ثابت بذار

نه بابا با تورم پولش صفر میشه

یه خونه زیر 50 متر  یا مغازه جای خوب و ارزون بگیرن اگه شهرشون ارزونه که معمولا نیست

یا طلا 

یا مغازه رهن کنن 

.و ...

فقط هر کاری خواستن کنن با علم باشه تا ضرر نکنن

صندوق ثابت یه مدت پول میده ولی اون پول دو سه سال بعد ارزشش ممکنه حتی نصف بشه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

نه بابا با تورم پولش صفر میشهیه خونه زیر 50 متر یا مغازه جای خوب و ارزون بگیرن اگه شهرشون ارزونه که ...

باشه تو خوبی