2777
2789
عنوان

ورودی های جدید دانشگاه بیاین گپ بزنیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3051 بازدید | 212 پست
وایی گیج میزنم آفرین منکه خودمو کشتم

چجوری کشتی خودتو😂

میگم الان چند ساعت میخونی 

من الان داشتم میخوندم یه تعمیرکار اومده خونمون دو ساعته اینجاس دستشویی دارم تمرکز ندارم🤣🤣 دعا کنید بره😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چجوری کشتی خودتو😂میگم الان چند ساعت میخونی من الان داشتم میخوندم یه تعمیرکار اومده خونمون دو ساعته ...

جوری جر خوردم دهم کل دهنم افت بود من وقتی امتحان بدم قشنگ میمیرم 

۴،۵ ساعت زیاد کشش ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی گیج میزنم آفرین منکه خودمو کشتم

من واسه ریاضی فقط در حد نهایی میتونم جمع کنم 

با ویدیو معین ک میبینم یاد میگیرما حتی تستاشم ک میزنه میفهمم

اما خودم سوالات کنکورو نمیتونم حل کنم 

رو معدل حساب کردم فقط

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

جوری جر خوردم دهم کل دهنم افت بود من وقتی امتحان بدم قشنگ میمیرم ۴،۵ ساعت زیاد کشش ندارم

من دهم خیلییی نهاییامو خوب دادم😪

ولی منم جر خوردم بخدا اون چی بود اونهمه نهایی سخت گرفتن از مای بیچاره هیچ پایه ای بعد و قبل ما دهمو نهایی نداده بود

یازدهم یکم افت کردم چون نمیخوندم زیاد

امسال دوباره باید روند صعودی در پیش بگیریم چون باید بریم دانشگااااه😍😍😁

دبیری

8700

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

من دهم خیلییی نهاییامو خوب دادم😪ولی منم جر خوردم بخدا اون چی بود اونهمه نهایی سخت گرفتن از مای بیچا ...

تلاش کن تلاش کن تلاش کن 😎

هدف برا خودت مشخص کن 

هدفتو به دوست اشنا نگو نزنن تو ذوقت مخفی سختی بکش 

اخرش همه تشویقت میکنن بهت افتخار میکنن 😎😍

دبیری8700

فرهنگیان واقعا رشته شیرینیه بهت تبریک میگم عزیزم 

از نظر من کنارش یه حرفه یاد بگیر یه کار یا هر چی خلاصشو بگم یه منبع درامد جز دبیری داشته باش

فرهنگیان واقعا رشته شیرینیه بهت تبریک میگم عزیزم از نظر من کنارش یه حرفه یاد بگیر یه کار یا هر چی خل ...

مرسی گلم

اره خودمم تو فکرم بدم نمیاد برم یه لاین ارایشی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خوشبحالتون از شر درس و کنکور راحت شدین

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

دعا کنین منم دو سه سال دیگه اونی ک میخام بشه

ی ایرانو شیرینی میدم

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)