2777
2789
عنوان

ورودی های جدید دانشگاه بیاین گپ بزنیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 212 پست
دولتی پزشکی بندرعباس. تراز معدلم ۸۷۰۰ و خورده ای بود. ۱۸ و خورده ای بود معدلم.

وای تو قبول شدییی مبارکه♥️

ببخشید میشه بپرسم معدلت چه ترازی بهت داد

روزی چند ساعت میخوندی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها لایکم کنید الان میخوام برم سر درسم بعدا بیام بخونم ازینجور تاپیکا خیلی خوشم میاد😍😁

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من امسال سال آخر دبیرستانمه می‌خوام بیام همین رشته میشه بگی ترم ها رو چجوری میچینن الان چه روزایی می ...

منم تازه برای ثبت نام رفتم ثبت نامم کامل نشده خودمم هنوز از هیچی خبر ندارم 

ولی خب سالی دو ترمه دانشگاه هم که هر روز نیست نهاتش سه روز در هفته 

انتخا واحد هم ترم اول خودشون برات انجام میدن از ترم دو به بعد خودت باید انجام بدی 

دیگه زمانی که باید توی دانشگاه باشی هم ربط داره کلاسات چه ساعتی باشه ساعت مشخصی ندارن مثل مدرسه که ۷ میری تا ۱۲ 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
وای تو قبول شدییی مبارکه♥️ببخشید میشه بپرسم معدلت چه ترازی بهت دادروزی چند ساعت میخوندی

۸۷۰۰ و خورده ای 

۶یا ۷ ساعت ب صورت میانگین.  بعضی روزا ۱۰ ساعت اینا. بعضی روزا ۵ اینا

خیلی ممنون 😘

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

۸۷۰۰ و خورده ای ۶یا ۷ ساعت ب صورت میانگین. بعضی روزا ۱۰ ساعت اینا. بعضی روزا ۵ ایناخیلی ممنون 😘

عالی 

منم همینقد میخونم ۷ ۸ ساعت😪

منطقه چند بودی

خیبی ممنونممم زیست و شیمی رو زیاد خوندم نهایی ها رو هم زیاد کار کردم بیشتر ترازم برای اینهاست فیزیک ...

وای دقیقا مثل من ک ریاضی فیزیکم خوب نیس😂

من نهاییامو خوب میشم حتی ریاضیمون یه سال نهایی بود ۱۹.۷۵ شدم 

ولی به تست زدن ک میرسم گیجم انگار

منم تازه برای ثبت نام رفتم ثبت نامم کامل نشده خودمم هنوز از هیچی خبر ندارم ولی خب سالی دو ترمه دانشگ ...

وایی چقدر بد 

من خیلی دوست داشتم برم سرکار 

کاش یه تایم مشخصی داشت 

موفق باشی ❤️ 🎀 

اینجوری اصلا نتیجه خوبی نمیاری سعی کن هدف مشخص کنی طبق همون بری جلو درس بخونی مثلا کسی که هدفش پرستا ...

میگن بالاتر از هدفتونو در نظر بگیرید تا ب هدفتون برسید 

یه پعلم داشتیم میگفت هدفتون ۱۸ باشه ۱۷ میشید ۱۹ باشه ۱۸😂😂

دهم یا یازدهم ۱۹.۷۵ شدی؟

دهم

یازدهم ک ریاضی نهایی نبود