2777
2789
عنوان

ورودی های جدید دانشگاه بیاین گپ بزنیم😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3057 بازدید | 212 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا آمار روزانه آوردم ولی میمونم پشت💔

نحوه درس خوندتو عوض کن تست روزانتو ببر بالا حتی اگر کتاب تست نداری فدا سرت پی دی اف کتابا ببین ساعت مطالعه منظم کن تایم خابت تنظیم کن تایم گوشیت محدود کن سعی کن با ادمای موفق داخل محدوده هدفت بیشتر حرف بزنی یا تحقیق کنی و کلی چیزای دیگه

سلام ورودی جدیدا😁بهتون توصیه میکنم طی ترم درس بخونین. اگر حوصله ندارین و نمیخونین حداقل کاری که میتونین بکنین اینه که جزوه هاتون طی ترم کامل کامل باشه. 

این بستگی به رشتتون داره اگر علوم پزشکی هستین توی کلاس وویس میگیرین و توی خونه مینویسین(با کمک دوستاتون) اگر نیستین و قراره توی کلاس بنویسین هم حتما گوش بدین و بنویسین و یا همون روز از یکی که نوشته عکس بگیرین و بیاین خونه بنویسین

اخر ترم دعام میکنین اگه بهش عمل کنین

چرا فکر میکنی فقط با رشته های تاپ قراره موفق بشی عزیزم اول اینکه اگر داخل خودت چنین اراده ای میبینی بسم الله بگو برو جلو به حرف هیچکی گوش نکن هیچکی قرار نیست به راحتی ایندشو بسازه دوم اینکه حرفای بقیه برات مهم نباشه 

سلام ورودی جدیدا😁بهتون توصیه میکنم طی ترم درس بخونین. اگر حوصله ندارین و نمیخونین حداقل کاری که میت ...

دقیقااا همینه 

نمیدونم چرا بعضیا دلشون به جزوه های بقیه خوشه😂

دانشگاه رفتن تازه مرحله غول جدید و سختر از قبله واقعا

دقیقااا همینه نمیدونم چرا بعضیا دلشون به جزوه های بقیه خوشه😂دانشگاه رفتن تازه مرحله غول جدید و سختر ...

دقیقاااا همینطوره

من دوترم دهنم صاف شد تا یاد گرفتم جزوه هر هفته کلاسم همون هفته اماده باشه😂

ثبت نام حضوری؟!

اره انلاین و انجام دادم برای حضوری گفتن یه پیامک برام میاد بعدش حضوری برم ثبت نام

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
اره انلاین و انجام دادم برای حضوری گفتن یه پیامک برام میاد بعدش حضوری برم ثبت نام

اها منم پیامک ثبت نام غیر حضوری اومد انلاین ثبت نام کردم ولی حضوری نرفتم اخه همه میگن هر وقت پیامک اومد برو

اها منم پیامک ثبت نام غیر حضوری اومد انلاین ثبت نام کردم ولی حضوری نرفتم اخه همه میگن هر وقت پیامک ا ...

نه من حضوری هم رفتم یه بار ازم کپی دیپلم و شناسنامه گرفت بعدش گفت برو وقتی پیامک امد دوباره بیا

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
نه من حضوری هم رفتم یه بار ازم کپی دیپلم و شناسنامه گرفت بعدش گفت برو وقتی پیامک امد دوباره بیا

من بعضیا دیدم میگن هم انلاین هم حضوری رو لحظه اخر جفتشو با هم رفتیم همونجا انجام دادن 😂

ولی خب تایمتو خیلی میگیرن و اذیت میشی