2777
2789
عنوان

ازدواج تو چهارده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2475 بازدید | 136 پست
با مرور یاد میگیره

گفتم هر کس تفکری داره تفکر و عقاید من با شما فرق داره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

چرا میگن سن ازدواج نباید بالا بره؟

🔶 چون اگه که سن دموی بودن انسان ها از تولد تا 15 سالگی هست و بعدش سن صفرا شروع میشه.

برای همین اگه دختر و پسر حدود سن 15 سالگی ازدواج کنند بیشترین انعطاف رو با هم خواهند داشت و اگه یه مقدار همسرداری هم یاد بگیرن بهترین زندگی رو تشکیل میدن.

☢️ هرچقدر سن ازدواج بالاتر بره هی بدن به صفرا و خشکی بیشتر متمایل میشه و همین موجب میشه که نتونن تفاوت های همدیگه رو تحمل کنند.

مثلا طرف توی 30 سالگی ازدواج میکنه! دو تا چوب خشک میخوان با هم زندگی کنن! نمیشه که...

🔴 هر کسی به جای اینکه بخواد خودش تغییر کنه میخواد هر جور شده طرف مقابلش رو تغییر بده و همین موجب میشه که سال ها یه زندگی خیلی سخت و تلخ رو با هم داشته باشن تازه اگه همون اول به طلاق کشیده نشه!

❇️ البته در دوره های دیگه مفصلا در مورد فواید ازدواج در سن پایین صحبت خواهیم کرد ولی از نظر طبی هرچقدر سن ازدواج پایین تر باشه تطبیق پذیری بیشتری وجود داره و کار رو برای دو طرف راحت میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغلب جامعه حساس نیستمثلا مدرسهاگه دختر دوست پسر داشته باشه اصلا باهاش کاری ندارنولی اگر عقد کرده باش ...

حق دارن

میاد مدرسه بقیه رو هم هوایی میکنه

بره به ... برسه مدرسه میخواد چیکار 

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
چرا میگن سن ازدواج نباید بالا بره؟🔶 چون اگه که سن دموی بودن انسان ها از تولد تا 15 سالگی هست و بعد ...

یعنی شما میگی پسر ۱۵ ساله به خاطر انعطاف تو این سن خرج خونه بده کسی نمیگه ۳۰ سالگی ازدواج کنه ولی ۱۴ سالگی سن درس و مشق نه شوهر شما تو سن کم ازدواج کردی لطفا این تفکر غلط رو به بقیه تحمیل نکن بچه ۱۴ سالکی ازدواج کنه چطور میتونه تو ۱۵ سالکی رابطه و بارداری رو تحمل کنه قراره با هم زندگی کنن نه با هم بزرگ شن

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

دوست پسر داره چی بقیه رو هوایی نمی کنه؟

نه اون یه مساله روتینه و عادی 

همه جای دنیا مدارس مختلطه 

دوستی یه چیز نرماله

ولی کودک همسری نرمال نیست

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
یعنی شما میگی پسر ۱۵ ساله به خاطر انعطاف تو این سن خرج خونه بده کسی نمیگه ۳۰ سالگی ازدواج کنه ولی ۱۴ ...

مادرشوهر من ۱۳ سالگی ازدواج کرده

۹ تا هم بچه به دنیا آورده

والا از ما ۴ تا عروسش که ۱۸_۱۹ سالگی ازدواج کردیم خوشگل تر و سالم تره

اختلاف شون میشه ۱۰ سالمن از همسرم ۱۱ سال کوچکترم

برادرم وزن برادرم ۱۷سال جاریم وبرادرشوهرم ۱۵سال اختلاف سنی دارن ولی اینقدر که این دوتا همدیگه درک میکنن من وهمسرش هم درک نمیکنیم

نمیدونم دختر اون سنی چه درکی از ازدواج داره مثلا، من اون موقعا از مردای غریبه میترسیدم 😁 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

نه اون یه مساله روتینه و عادی همه جای دنیا مدارس مختلطه دوستی یه چیز نرمالهولی کودک همسری نرمال نیست

چقدر عجیبید

یعنی چیزی که خدا گفته حرامه و علنا آسیب میزنه روتین و عادیه

اگر بچه هم به وجود بیاد که هیچی راحت

ولی ازدواج که خدا گفته حلاله غیرعادی و غیر روتینه؟

جل الخالق