چهارشنبه تو مدرسه دخترونه فهمیدم یکی از بچه های کلاس هشتم ۱ ساله عقده عید هم قراره عروس شه یعنی اصلا برگی برام نموند خودش هم خیلی راضی و خوشحال بود خبلی هم ریز نقش بود و قد بلندی نداشت انکار ۱۱ ۱۲ سالشه اصلا برگام ریخت میدونم بی ربطه ولی موهاشم قرمز شرابی بود واقعا ناراحت شدم تو این سن ازدواج کنه ۲ سال دیگه تو ۱۶ سالکی بچه دار شه
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم گفتی داره فوق لیسانس میخونه۱۸ سالگی قبول شده باشه ۲۲ میشه لیسانس ۲۴ میشه فوق لیسانسفکر نکنم ای ...
ولی پسره ۲۲سالش بود دختره کلاس اول بود چرا دقیقا همبن قدر احمقن خیلی هم از این تصمیم خوشحال و راضی آن و آنقدر به بچه گفتن که خیلی کار بزرگی کردی الان ازدواج کردی اونم خوشحالی و راضیه
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
اغلب جامعه حساس نیستمثلا مدرسهاگه دختر دوست پسر داشته باشه اصلا باهاش کاری ندارنولی اگر عقد کرده باش ...
اره دقیقا یه بار یکی هم کلاسی همین دختره با دوست پسر روز ۱۳ آبان از مدرسه فرار کرد فقط گفتن مامان باباش بیان تعهد گرفتن اون وقت پارسال به خاطر عقد میخواستن اینو اخراج کنن امسال هم مدیر پیرش کرد از اول سال انقد گفت بعد عید مدرسه نیای