2777
2789
عنوان

ازدواج تو چهارده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 136 پست
خب بله درستهولی کودک دوست پسری بیشتر به فنا میدهگفتم که ازدواج زود هنگام جالب نیست ولی دوست پسری زود ...

یعنی زود دخترو شوهر بدیم که نره سراغ دوست پسر!!!!

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
حالا ازدواج هیچی تو مدرسه ما دختر هشتمی از دوس پسر حامله بود ..اخراج کردیم🫠

😵‍💫😵به کجا داریم میریم بچه ۱۴ ساله...حامله خدایا 

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط زمان ما کسی که نامزد و عقدی بود راه نمیدادن؟؟چه روشنفکر شدن همه!

مدیر پارسال اذیت کرد باهاش حرف زدن امسالی گفت بعد عید نمیام قبول کرد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

یعنی زود دخترو شوهر بدیم که نره سراغ دوست پسر!!!!

نه عزیزم مسائل رو قاتی نکن

دختر رو باید خوب تربیت کرد و به موقع همه چیز رو براش فراهم کرد

منظورم اینه اینقدر که رو ازدواج زود هنگام حساسیم و در مقابلش گارد داریم در مقابل دوستی های خیابونی دخترامون با اون همه آسیب اینقدر حساس نیستیم 

اختلاف شون میشه ۱۰ سالمن از همسرم ۱۱ سال کوچکترم

میشه ۱۵ سال..هر کس نظري داره ولی به نظز من ازدواج بچه ۱۴ ساله با مرد ۳۰ ساله رسما کودک همسریه و ازدواج نیست 

نه عزیزم مسائل رو قاتی نکندختر رو باید خوب تربیت کرد و به موقع همه چیز رو براش فراهم کردمنظورم اینه ...

در مقابل اونم حساسیم

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
میشه ۱۵ سال..هر کس نظري داره ولی به نظز من ازدواج بچه ۱۴ ساله با مرد ۳۰ ساله رسما کودک همسریه و ازدو ...

عزیزم گفتی داره فوق لیسانس میخونه

۱۸ سالگی قبول شده باشه ۲۲ میشه لیسانس ۲۴ میشه فوق لیسانس

فکر نکنم اینقدر احمق باشن که با این فاصله ای که تو میگی دختر شوهر داده باشن

عزیزم گفتی داره فوق لیسانس میخونه۱۸ سالگی قبول شده باشه ۲۲ میشه لیسانس ۲۴ میشه فوق لیسانسفکر نکنم ای ...

ولی پسره ۲۲سالش بود دختره کلاس اول بود چرا دقیقا همبن قدر احمقن خیلی هم از این تصمیم خوشحال و راضی آن و آنقدر به بچه گفتن که خیلی کار بزرگی کردی الان ازدواج کردی اونم خوشحالی و راضیه

اغلب جامعه حساس نیستمثلا مدرسهاگه دختر دوست پسر داشته باشه اصلا باهاش کاری ندارنولی اگر عقد کرده باش ...

اره دقیقا یه بار یکی هم کلاسی همین دختره با دوست پسر روز ۱۳ آبان از مدرسه فرار کرد فقط گفتن مامان باباش بیان تعهد گرفتن اون وقت پارسال به خاطر عقد میخواستن اینو اخراج کنن امسال هم مدیر پیرش کرد از اول سال انقد گفت بعد عید مدرسه نیای