2777
2789
عنوان

ازدواج تو چهارده سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 136 پست
چرا میگن سن ازدواج نباید بالا بره؟🔶 چون اگه که سن دموی بودن انسان ها از تولد تا 15 سالگی هست و بعد ...

شما دختر خودتو ۱۰ سالگی شوهر بده، ولی حق نداری انحراف جنسی و فکری رو تبلیغ کنی 

همون بدنشون خشک باشه بهتر از اینه با اولین نفر که دیدن بریزن رو هم!

برادرم وزن برادرم ۱۷سال جاریم وبرادرشوهرم ۱۵سال اختلاف سنی دارن ولی اینقدر که این دوتا همدیگه درک می ...

منم اون جاریم که ۱۴ سال کوچکتره از همسرش زندگی شون موفق تره

بچه هاشونم موفق ترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عجیبیدیعنی چیزی که خدا گفته حرامه و علنا آسیب میزنه روتین و عادیهاگر بچه هم به وجود بیاد که هیچ ...

من مثل تو خشک مغز مذهبی ،همه چیزو با معیار دین و رساله نمیسنجم 

من خودم دختر نوجوون دارم

فکرشم میکنم که با اون همه معصومیت و حس و حال خاص این سنش بسپرم دست یه پسر هوس باز و خانواده ش و مادر شوهر و ... حالم بهم میخوره 

لطفا دیگه ریپلای نکن

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
برادرم وزن برادرم ۱۷سال جاریم وبرادرشوهرم ۱۵سال اختلاف سنی دارن ولی اینقدر که این دوتا همدیگه درک می ...

خانوادت رفت سراغ بچه که تربیتش کنن؟زن داداشت شاید داداشتو کل کن اون پیر میشه اون اوج جونیش

چرا میگن سن ازدواج نباید بالا بره؟🔶 چون اگه که سن دموی بودن انسان ها از تولد تا 15 سالگی هست و بعد ...

پسر و دختر ۱۵ ساله حق رانندگی ندارن حق رای دادن برای انتخاباتی که اعتبارش ۴ ساله ندارن ولی حتما و الا و بلا باید انتخابی کنن که قراره کل عمرشون رو درگیر کنه؟

اصلا اینا خونه شون کجا بود؟ درآمدشون کجا بود؟

کی میگه مدرسه کار نداره؟مدرسه های سمت شما سِر شدن لابد

هیییییییییییییی

یه چیزی میگین دیگه

اینقدر با همین تفکرات غلط که دوست پسر روتینه و فلان اوضاع فرهنگی مدارس خرابه که فقط خدا رحم کنه

دوست پسر داره چی بقیه رو هوایی نمی کنه؟

چرا دوست پسر رو با شوهر مقایسه میکنی. دوست پسر نهایتش چت و چهارتا کافه رفتنه ولی شوهر عملا داری با یک نفر دیگه زندگی میکنی درواقع دو تا زندگی بهم گره میخوره که خیلی فرق داره با یک دوست ساده. 

هیییییییییییییییه چیزی میگین دیگهاینقدر با همین تفکرات غلط که دوست پسر روتینه و فلان اوضاع فرهنگی مد ...

دبیرستانی که من بودم سال دهم ۳۹ نفر بودیم سال ۱۲م شدیم ۳۱ نفر

همه سر همین مسائل اخراج شدن یا فرستادن بزرگسالان 

مدرسه متوجه شده برخورد می‌کنه 

بعضیا لو نمیدن

مادرشوهر من ۱۳ سالگی ازدواج کرده۹ تا هم بچه به دنیا آوردهوالا از ما ۴ تا عروسش که ۱۸_۱۹ سالگی ازدواج ...

مادرشوهر شما ۳۰ سال پیش ازدواج کرد اون موقع همه همین بودن الان جامعه فرق کرده شرایط فرق کرده بارداری سخت تره شده سن شروع عادت ماهانه زودتر شه بدنا به خاطر غذاهای هورمونی فرق کرده الان شما کیو دیدی ۱۴ سالگی ازدواج کنه ۱۰ تا بچه بیاره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خانوادت رفت سراغ بچه که تربیتش کنن؟زن داداشت شاید داداشتو کل کن اون پیر میشه اون اوج جونیش

نه اتفاقا زن داداشم عاشق برادرم شد چون سنش کم بود خودمون گذاشتیم دیپلم گرفت بعد عقد کردن