2777
2789

از دیروز لخته های بزرگ دفع کردم خوب نشدم سرگیجه تهوع سیاهی چشم دارم تنها هستم چه دارویی بخورم قرص ال دی دو تا خوردم لخته هام قطع شد ولی همچنان خونریزی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شدی آخه

نمیدونم هر ماه به ماه پریود شدم درد زیر شکم کمر درد میکرد سونو رفتم دو ماه قبل اینطوری گفت ال دی داد نخوردم چون مریض میشم دیروز هم فقط لخته دفع میکرد انگار دستشویی خون میکردم 

نمیدونم هر ماه به ماه پریود شدم درد زیر شکم کمر درد میکرد سونو رفتم دو ماه قبل اینطوری گفت ال دی داد ...

الهی عزیزدلم برو. دکتر حتما اگه خونریزین زیاده برو بیمارستان تنها برو اگه کسی نیس حالت بد میشه خدایی نکرده

الهی عزیزدلم برو. دکتر حتما اگه خونریزین زیاده برو بیمارستان تنها برو اگه کسی نیس حالت بد میشه خدایی ...

عزیرم اینها به کنار چهل تا قرص ال دی خوردم قطع نمیشه سرگیجه سیاهی چشم دارم حتما باید به یکی زنگ بزنم 

میدونی بگی چه جوری علایمت چی بود بوده من با چهار دعا ال دی خوردم خون ریزی دارم قطع نمیشه

عزیزم نوع کیستت چیه؟ اصلا شما نباید بدون مشورت با دکتر قرص بخوری اونم ال دی!!!!

من جوش میزدم، پریودم نامنظم بود، گاها درد داشتم

اواخر دیگه دردش قابل تحمل نبود و متخصصم گفت باید جراحی کنی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی