2777
2789

بخاطر محل کار شوهرم یک شهر دیگه زندگی میکنیم که تا شهر خودمون ۱۰ ساعت فاصلشه 

هروقت میریم دوهفته میمونیم.

از عید تا حالا نرفتیم.

می‌خوایم ۱۰ روز بمونیم.

هروقت می‌رفتیم مستقیم با چمدون و وسایل و لباسام میرفتم خونه بابام و به خونه مادرشوهرم در حد یکی دو روز سر میزدم ولی دیدم جاریام اینطور نیستن برعکس مستقیم میرن خونه مادرشوهرم و واسه سر زدن فقط میرن خونه باباشون گفتم منم اینطور کنم؟؟

نظر شما چیه؟؟

شوهرم که میگه بیا خونه بابام

اینم بگم مادرشوهرم تنهاست پدر شوهرم چندساله فوت شده

فقط بچهاش میان خونه و هرروز بهش سر میزنن

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خونه مادر شوهرت یه روز اونجا باش یه روز خونه مادر خودت 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

چیکار جاریا داری نصف برو اینور ، نصف بیا اینور

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

منم شرایط شما رو دارم 

همیشه میرم خونه بابام در حد سر زدن میرم خونه مادرشوهر

بالاخره بعد مدت طولانی که میرم دوست دارم پیش خانواده خودم باشم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
دوروز برو خونه یکیشون بعد برو دوسه روز اونور هی جابه جا کن

چمدونم رو کجا بزارم عزیزم

لباسام

خونه برادر شوهرم روبرو خونه مادرشوهرمه دخترش ۱۰ سالشه خیلیییی فضول و پررو میترسم در نبودم بره دست بزنه به وسایلم

شوهرم میگه زشته در اتاق رو قفل کنیم!!

کاربر قدیمی هستم

خواهرای من راه دورن وقتی میان وسیله هاشونو میذارن خونه ی مامانم و درحد ناهار یا سر زدن چند روز یه با ...

چمدونم رو کجا بزارم عزیزم

لباسام

خونه برادر شوهرم روبرو خونه مادرشوهرمه دخترش ۱۰ سالشه خیلیییی فضول و پررو میترسم در نبودم بره دست بزنه به وسایلم

شوهرم میگه زشته در اتاق رو قفل کنیم!!

کاربر قدیمی هستم

چمدونم رو کجا بزارم عزیزملباسامخونه برادر شوهرم روبرو خونه مادرشوهرمه دخترش ۱۰ سالشه خیلیییی فضول و ...

معلومه ک زشته خونه مردم درشونو قفل کنی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم