2777
2789
عنوان

همونم ک شوهرم میخواد طلاقم بده

1470 بازدید | 63 پست

الان پیام داده میگه بیا با مشاور حرف بزنیم 

بنظرتون چی تو سرش میگذره بخدا دارم از حال خرابی میمیرم یه آدم بدبخت بیچاره که هیچ امیدی به زندگی ندارم تنها انگیزه ام برا زندگی دخترمه اگه اونم آواره بشه با طلاق ما دیگه هیچ امیدی برای زندگی ندارم

برید تاپیک قبلیمو نگاه کنید متوجه میشید 

خب وقتی منو نمی‌خوادو دوسم نداره چجوری با مشاوره حلش کنه این مشکلو؟؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده مادر بچشو دوست نداشته باشه

با دید مثبت برو جلو به احترام بچه ات

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

رابطه داری باهاش؟

رابطه زیاد نه چون اون بمن میلی نداره 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

غلط کرده مادر بچشو دوست نداشته باشهبا دید مثبت برو جلو به احترام بچه ات

بیچاره این بچه بدبختم خیلی دلم براش می‌سوزه لعنت بمن که به دنیاش آوردم 

الان کجایی؟

خونه خودم 

اصلا حالم خوب نیست صبح که بحثمون شد پاشد رفت بیرون

هنوزم داره بازیت میده بی شرف.الان تاپیکاتو نگاه کردم.الان بیشتر از چهار ساله که بازیچه دست این نامرد هستی.حالا باز اشتی می کنی و احساساتی میشی و همون شب اول یه بچه ی بدبخت دیگه می سازین.یکم بیشتر فکر کن ببین چرا بهت خیانت کرده چرا میاد اشتی می کنه و باز شروع می کنه.مگه تو عروسک دست این نامر دی؟؟

چند مدت این طور شده

از اولشم اینجوری بود باهام همش دعوا داشت باهام سر هر چیزی و فقطم حرف طلاق میزد بعد من رفتم مهریه گذاشتم اجرا یکسال قهر بودم بعدش به اصرار اون آشتی کردیم بدتر شد 

هرچند من نمیگم زن خوبو خیلی ایده آلی بودم نبودم واقعا اما اون اگه منو نمی‌خواست نباید باهام تا اینجا ادامه میداد همش میگه تو اصرار میکردی تو به زور نگهم داشتی دلم برات سوخته 

هنوزم داره بازیت میده بی شرف.الان تاپیکاتو نگاه کردم.الان بیشتر از چهار ساله که بازیچه دست این نامرد ...

الهی ک خدا هرچی سرم آورده سرش بیاره همینجوری که قلب منو شکسته این بی شرف قلبش بشکنع

اره من قبول دارم خوب نبودم دهنم بو میداد زن تمیزی نبودم خونم همیشه کثیف بود و بی نظم بودم بد اخلاق بودم و ....اما 

خب اون نباید بامن میموند تا اینجا ادامه میداد 

هردو مون دوتا آدم احمقیم هردمون