2777
2789
عنوان

دخترااا ورزش کنید خیلی خوبه✨❤️🏃🏼‍♀️‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 59 پست
اره دقیقاا خیلی عالیهمن که اعتماد به نفسم زیاد میشه

چه ورزش هایی میکنی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

وایییی چقدر عالییییی موفق باشیییییییی❤️❤️❤️❤️❤️❤️احییییی خدارشکر که الان بهتری💋💋💋من پریود میشم چو ...

ممنونم💚💚.

من با ورزش زندگی میکنم.انگار یک جور داروی اعصابمه.

ورزش خیلی خوبه.سعی کنید روتین زندگیتون بشه.دیگه بهش عادت میکنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا من وقت هایی که حوصله ندارم برم باشگاه یا ورزش کنم شوهرم مثلا پز میده ورزش میکنه و به خودش یه نم ...

کجا میرید دوچرخه سواری من خجالت میکشم بیرون دوچرخه برونم

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

چه ورزش هایی میکنی

من ورزش اصلی ام که از خیلی بچگی میرم شنا هست 

تمام مدارکش رو هم گرفتم

پیلاتس هم میرم

سوارکاری

و جمعه ها هم با شوهرم میریم پیاده روی و دوچرخه سواری

یا مثلا اگر تو خونه وقت کنم دوچرخه ثابت میزنم

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من ورزش اصلی ام که از خیلی بچگی میرم شنا هست تمام مدارکش رو هم گرفتمپیلاتس هم میرمسوارکاریو جمعه ها ...

منم دوچرخه و اسکیت و شنا میرم سوارکاری رو دلم میخواد در اینده برم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

کجا میرید دوچرخه سواری من خجالت میکشم بیرون دوچرخه برونم

نه بابا چه خجالتی؟؟

چه شهری زندگی میکنی؟

تو شهر ما که عادیه 

اصلااااا فقط ورزشت رو بکن به بقیه نکاه نکن

اگر خیلی نگات میکنن بذار اونقدر زیبایی ات رو ببینن تا چشماشون دربیاد💋💋✨

من تو همین کوچه و خیابان 

بعضی وقت ها هم پارک

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من فعلا باردارم و چون میترسم بچه زود بیاد فعلا ورزش نکردم ولی بعد زایمانم دوران نقاهتم‌ که گذشت حتما دوست دارم تو خونه ورزش رو شروع کنم ولی چون قراره سزارین بشم فقط میترسم با یهویی ورزش شروع کردن به خودم آسیب نزنم  نمیدونم آیا متخصصی دکتری چیزی هست که با توجه به وزن و شرایط بدنم بهم ورزش بده یا نه ،

الان وزنم خیلی زیاد شده قبل بارداری هم وزنم زیاد بود ولی دوست دارم مثلا تا یک یا دوسالگی بچم که مدام تو خونه قراره باشم تو خونه ورزش کنم و کلی لاغر بشم تنبلی تخمدان و مقاومت به انسولینم از بین بره ، بعد زایمان هم حتما باید برم دکتر تغذیه اما نمیدونم با شیردهی میشه رژیم گرفت یا نه

منم دوچرخه و اسکیت و شنا میرم سوارکاری رو دلم میخواد در اینده برم

چقدر عالییی

من عاشق اسکیتم ولی میترسم😂

اره سوارکاری خیلی قشنگه من عاشقش شدم🥹🥹

زیاد تو تناسب اندام تاثیری نداره ولی ورزش خوبیه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من ورزش اصلی ام که از خیلی بچگی میرم شنا هست تمام مدارکش رو هم گرفتمپیلاتس هم میرمسوارکاریو جمعه ها ...

خدا رو شکر 

به سلامتی

منم ازبچگی ورزش میکنم تکواندو کیک بوکس یوگا و شنا

ولی دوچرخه خجالت میکشم بیرون فک میکنم سنم رفته بالا زشته و..

من فعلا باردارم و چون میترسم بچه زود بیاد فعلا ورزش نکردم ولی بعد زایمانم دوران نقاهتم‌ که گذشت حتما ...

ببین عشقم اره باید بری دکتر 

من تو همه ی دوران ورزش کردم

چه تو بارداری چه بعد بارداری چه قبل بارداری

ولی نباید اصلااا به خودت سخت بگیری و ورزش های سنگین انجام بدی

دکتر با توجه به شرایطت بهتر راهنمایی ات میکنه💋💋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

نه بابا چه خجالتی؟؟چه شهری زندگی میکنی؟تو شهر ما که عادیه اصلااااا فقط ورزشت رو بکن به بقیه نکاه نکن ...

تهرانم