2777
2789
عنوان

دخترااا ورزش کنید خیلی خوبه✨❤️🏃🏼‍♀️‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 59 پست
چقدر عالیییمن عاشق اسکیتم ولی میترسم😂اره سوارکاری خیلی قشنگه من عاشقش شدم🥹🥹زیاد تو تناسب اندام تا ...

من توی سه روز راه افتادم بعدش حرکات نمایشی هم یاد گرفتم 

سوارکاری هزینه ش چقدره؟ چند روز در هفته میری؟

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خدا رو شکر به سلامتیمنم ازبچگی ورزش میکنم تکواندو کیک بوکس یوگا و شناولی دوچرخه خجالت میکشم بیرون فک ...

نه بابا چه خجالتییی؟؟

خودشم که تو تهرانی دیگه عادی شده بابا

اطراف ما خانمای شصت ساله پیرمرد های هفتاد ساله میرن دوچرخه سواری 

یکی دوبار بری برات عادی میشه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی سه روز راه افتادم بعدش حرکات نمایشی هم یاد گرفتم سوارکاری هزینه ش چقدره؟ چند روز در هفته میری ...

واوووو افرین💋💋

ببین قضیه سوارکاری من یه خورده فرق میکنه

یعنی من تمام چیزها رو بلدم چه نمایشی چه آموزشی چه حرفه ای هرچی که بگی رو

بخاطر همین میرم اونجا کمک میکنم و برای مسابقه آماده میشم

ولی فکر کنم هزینه ی کلاس هاش نزدیک هفت تومن باشه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

واوووو افرین💋💋ببین قضیه سوارکاری من یه خورده فرق میکنهیعنی من تمام چیزها رو بلدم چه نمایشی چه آموز ...

عالیه عزیزم افرین

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

من فعلا باردارم و چون میترسم بچه زود بیاد فعلا ورزش نکردم ولی بعد زایمانم دوران نقاهتم‌ که گذشت حتما ...

خیلی هم عالی.

بعد از سزارینت با توجه به دستور پزشک ورزش شروع کن.

من تو خونه تردمیل داشتم.پسرمو میخوابوندم؛ میرفتم رو دستگاه.معمولا سی تا چهل دقیقه پیاده روی میکردم.باذهمون تردمیل تونستم ۲۱ کیلو وزن کم کنم و شب تولد یکسالگی پسرم ۵۹ کیلو بودم.

سر دخترم علاوه بر تردمیل در کنارش با شبکه جم فیت هم ورزش میکردم.

کم کم وارد پیج مریم کریمی شدم.دوره هاشو خریدم.واسه بعد زایمان دوره ی مامی تامی ش عالی بود.حدود یکسال فقط همون دوره رو رفتم.عضلات شکمم قوی شد.بعد رفتم سراغ دوره های دیگه ش.

الانم تو خونه ورزش میکنم.هفتع ای چهار بار هر با یکساعت.

من فعلا باردارم و چون میترسم بچه زود بیاد فعلا ورزش نکردم ولی بعد زایمانم دوران نقاهتم‌ که گذشت حتما ...

این وسایل هم خریدم.

دمبل یک تا چهار کیلو.

مت ورزشی.

بلوک یوگا..

دو تا کش مینی لوپ...

و یک کش بلند

خیلی هم عالی.بعد از سزارینت با توجه به دستور پزشک ورزش شروع کن.من تو خونه تردمیل داشتم.پسرمو میخوابو ...

شکمتون ترک نخورد

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

خیلی هم عالی.بعد از سزارینت با توجه به دستور پزشک ورزش شروع کن.من تو خونه تردمیل داشتم.پسرمو میخوابو ...

چه خوب مامان قوی و خوش اندام ، منم خیلی دوست دارم اراده کتم و لاغر بشم ، انقد دوست دارم مثل بقیه خانم ها بدنم ظریف و کوچیک باشه هر لباسی بخوام بپوشم ، از نظر شوهرم زیبا تر به نظر برسم و کلا اون حس زنانگی رو بیشتر حس کنم ولی میترسم بعد زایمان بیشتر پرخوری کنم بخاطر شیردهی و اینا بدتر بشم ، آخه الان نزدیک ۹۰ کیلو ام و خیلی هیکلی و گنده شدم مخصوصا بالا تنه ام شبیه مرداست یکسره چاق شدم 

پیش چه دکتری باید برم بخاطر ورزش ها ؟ 

شما وکیوم شکم هم انجام دادین؟ میگن برا جمع شدن عضلات شکم خیلی خوبه 

چه خوب مامان قوی و خوش اندام ، منم خیلی دوست دارم اراده کتم و لاغر بشم ، انقد دوست دارم مثل بقیه خان ...

سر زایمان دومم من ۸۵ کیلو شدم.سر زایمان دوم دیرتررررر جمع شدم.با اینکه بچه شیر خودمو میخورد.سعی میکردم تو خوردن پرخوری نکنم.

نه وکیوم شکم انجام ندادم.ولی کلا یاد گرفتم چطور موقع انقباض عضله شکمم رو بدم داخل و نفسم رو بدم بیرون.

بخدا ورزش خیلی خوبه.وقتی تیپت خوب بشه اعتماد بنفس میگیری.

پارسال شدت ورزشمو بیشتر کردم.دچار کمردرد شدم.خیلی ضد حال بدی بود واسم.افسردگی گرفتم.خدا خواست و دوباره بلند شدم.

اگه بچه شیر خودتو بخوره و شیرخشک بهش ندی خیلی کمک میکنه تا چربی هات زودتر آب بشن.خواستی زیر نظر دکتر تغذیه هم باش.

ولی من خودم کم خوری میکردم.