2777
2789
عنوان

دخترااا ورزش کنید خیلی خوبه✨❤️🏃🏼‍♀️‍➡️

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 59 پست
پوست ناحیه شکمم چروک شده.ولی خیلی زیاد نیست.

برا من چروک نشده

فقط ترک دار ه باااینکه سفته و..

و ناراحتم میکنه

قبلا شکمم صاف و تخته تخت بود

کاش درمان داشت ترک

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من چروک نشدهفقط ترک دار ه باااینکه سفته و..و ناراحتم میکنهقبلا شکمم صاف و تخته تخت بودکاش درمان ...

متاسفانه ترک برمیگرده به ژنتیک.

خواهر م اونم دو تا زایمان داشته با جنین وزن ۳۸۵۰ اما اصلااا ترک شکم نداره که هیچ.شش ماه 

بعد زایمان شکمش تخت تخت میشه

عزیزم چه خوب که این همه تلاش کردین و نتیجه شو هم دیدین آره الان باردارم ، ۳۳ هفته ام

بسلامتی.آیدی منو داشته باش.بعد زایمان ورزشهای مریم بهت بدم.اگه دوست داشتی(گفتم من رفیق نابابم؛ هر کی باهام دوست بشه به زورررر به سمت ورزش میبرمش😁).

متاسفانه ترک برمیگرده به ژنتیک.خواهر م اونم دو تا زایمان داشته با جنین وزن ۳۸۵۰ اما اصلااا ترک شکم ن ...

ژنتیکمون عااالیه مادرم ۹تا زاییده صافه صافه شکمش 

از 1401 دارم میرم باشگاه خیلی عالی بوده ولی اعتماد بنفسمون نبرده بالا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ممکنه شما هم مثل مادرتون باشید.

نه ژنم خوبه

ولی چون لاغر بودم هی گفتن بخووور انقد خوردم تا ترکیدم وزن بچم ۴ونیم کیلو شد و بیچاره شکمم پاره شد

خدا ازشون نگذره یه عده بیسواد بودن و...

برای تناسب اندام‌چی برمنمیخوام زیاد سخت بگیرم ب خودم‌کنکوری ام فقط در حدی ک حالم خوب شه و چاق نشم تو ...

ببین تو زمان کنکورت به خودت اصلاااا سخت نگیر خوشگلم

میتونی پیلاتس بری یا یوگا

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️