2777
2789
عنوان

چیزای قشنگی که تو کتاب ها خوندم🌻🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 98 پست

همیشه یک سوال بزرگ تو ذهن ما در برخورد با احساس عشق وجود داره؛ این‌که تا چه اندازه این حس به واقعیت نزدیکه یا به بیان ساده‌تر آیا این عشق واقعیه یا نه؟ 

در مورد پسرها نمی‌تونم این مسئله رو با قطعیت بیان کنم. اما معمولا دخترا وقتی عاشق می‌شن یک رفتار مشابه رو به نمایش می‌ذارن: از معشوقشون دفاع می‌کنن و تمام سعیشون رو به کار می‌برن تا ازش مراقبت کنن. 

درسته که همیشه حق با خانم‌هاست ولی اگه پای نفر سومی به میان بیاد سعی می‌کنن حق رو برای کسی قائل بشن که بیشتر دوسش دارن. 

حداقل برای من این‌طوری بوده.

سجاد_صابر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باورمو به عشق از دست دادم و حس می‌کنم همه‌ی دختر‌ها از دوست داشتن صرفا استفاده ابزاری می‌کنن تا به خواسته‌هاشون برسن. هرچند که این جمله از اساس اشتباهه و این خانم‌ها هستن که بیشترین صدمه رو تو رابطه‌‌ها می‌خورن. از طرفی دنیا پر از زنای مهربونی هست که قلبشون فقط برای خانواده می‌تپه و هیچ‌ اولویتی بالاتر از همسر و فرزنداشون ندارن. 

با وجود دونستن این واقعیت‌ها همچنان با بی‌اعتمادی به هر رابطه‌ای نگاه می‌کنم و حس می‌کنم هر کسی که جمله‌ی دوست دارم رو به زبون میاره در واقع یه دروغگوی جدید با ظاهری متفاوته.

این طرز فکر شدیدا نادرسته و احتمالا انتخاب‌های گاها اشتباه، منو به این نقطه رسونده که حاضر نیستم رابطه‌‌ی تازه‌ای رو شروع کنم. ای کاش که آدم‌ها می‌تونستن کمی کمتر دروغگو باشن. 

سجاد_صابر

قرن‌ها است که زنان به مثابه آیینه درشت‌ نمای، این امکان را برای مردان فراهم آورده‌‌اند تا خود را دو برابر بزرگتر از آنچه هستند، ببینند.

📕 اتاقی از آن خود ؛ ویرجینیا_وولف

نظر دیگران تصوری خام یا یک وهم است که هر لحظه می‌تواند تغییر کند. نظر دیگران به نخی بند است و ما را برده آنان می‌کند. برده نظراتشان و بدتر، برده ‌آنچه وانمود می‌کنند به نظرشان می‌رسد. 

📕 درمان شوپنهاور - اروین د یالوم