2777
2789
عنوان

چیزای قشنگی که تو کتاب ها خوندم🌻🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتخاب معشوق خیلی شبیه انتخاب درمانگر است. باید از خودمان بپرسیم که آیا با من صادق است، به انتقادهایم گوش می‌دهد، به من اجازه‌ی اشتباه و حتی وعده‌های غیرممکن می‌دهد یا نه؟

- بیمار خاموش ؛ الکس مایکلیدیس

اسنو وایت : چطور خودتو تحمل میکنی در حالی که بدی های زیادی انجام دادی؟

رامپل : به خودت میگی که کار درست رو انجام دادی، اگه به اندازه کافی برای خودت تکرارش کنی یک روز ممکنه خودتم باورش کنی!

دیالوگ

فهمیده‌ام همه‌ی بدبختی انسان‌ها از این است که به زبان صریح و روشن حرف نمی‌زنند. 

از این رو تصمیم گرفته‌ام که صریح حرف بزنم و صریح رفتار کنم تا در راه درست بیفتم.

طاعون آلبر ؛ کامو

‌هرکس باید روی پای خودش بایستد و فقط به خاطر خودش زندگی کند. هرکس به کس دیگر، هر که می‌خواهد باشد تکیه کند، آخر زمین خواهد خورد ...

📕 آشفته حالان بیداربخت ؛ غلامحسین ساعدی