2777
2789
عنوان

چیزای قشنگی که تو کتاب ها خوندم🌻🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر آنچه که ما را به برخی انسان‌ها وابسته می‌کند نام عشق ندهیم. گاهی عادت، گاهی منفعت‌طلبی، گاهی دلسوزی و گاهی تنهایی، می‌تواند ما را با توهم عشق فریب دهد.

✍🏽 آلبر کامو - افسانه سیزیف

می‌دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد، تا به من ثابت کند در تاریکی همهٔ ما شبیه یکدیگریم!

📕 مردی که می‌خندد

✍🏻 ویکتور هوگو

مدّتی باران و تاریکی را گوش کردم. چه لذّتی دارد از فردای نیامده نترسیدن، گوش به باران دادن، چای درست کردن، پادشاه وقت خود بودن ...

📕 روزها در راه
#شاهرخ_مسکوب

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

«وقتی جفت روحی خود را به صورت دوست، عشق، رفیق و یا هر دوی آنها ملاقات کنی، خواهی فهمید که چرا همه چیز با هرکس دیگری درست نشد!»
یه روزی تو یه ورژن از خودت رو درون یه نفر دیگه ملاقات میکنی که مثل تو فکر میکنه، مثل تو به اتفاقای مسخره ی دنیا میخنده، هم فرکانس توعه، هم فکر توعه، هم عقیده ی توعه و اونوقت حس میکنی که خوشبخت ترین آدم روی زمینی!

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

سکوت همیشه به معنای رضایت نیست. گاهی یعنی خسته‌ام از اینکه مدام به کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن نمی‌دهند توضیح دهم!

📕 به کی سلام کنم

✍🏻 سیمین دانشور

اگر فقط یک چیز را خوب یاد گرفته باشم، همین است که همهٔ ما فقط می‌خواهیم همه‌چیز خوب باشد. ما حتی آرزوی اوضاع فوق‌العاده و حیرت‌انگیز و چشمگیر را هم نداریم. همه صرفاً با «خوب» راضی می‌شویم؛ چون بیش‌ترِ اوقات همان خوب هم کافی است

دیوید لویتان

جان گری می‌گوید: زن‌ها با این امید ازدواج می‌کنند که مردان تغییر کنند، و مردان با این امید ازدواج می‌کنند که زن‌ها هیچ‌وقت تغییر نکنند ولی در نهایت هر دو ناامید می‌شوند.

📕 مردان مریخی، زنان ونوسی ؛ جان گری