2777
2789
عنوان

نامزدم آرایشگره میترسم کار زنا رو راه بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 105 پست
واسه من این قضیه مهمه ینی تو شوهرت بخواد بره کارای شخصی دخترارو را بندازه مشکلی نداری؟!

من قبلا تجربه زندگی مشترک داشتم و شدیدا حساس بودم 

ولی این مسئله رو تو ذهنم حل کردم 

از وقتی که خودم برا خودم مهم شدم 

اصلا برام مهم نیست 

خواستگارای پسر سر به زیر رده میکنم 

حاضرم با یه مردی که ممکنه پاش بیفته با یه زنی دختری بره ، ولی عوضش با ارزه باشه کمکم کنه به همه خواسته هام توی زندگی برسم ، به همه هدفام برسم و اهل زندگی باشه و مسئولیت پذیر باشه ، انسانیت داشته باشه و تکیه گاهی تو زندگیم باشه 

زندگی کنم ولی اول و آخر من زن اول زندگیش باشم 

نه نه برام مهم نیست خودم برا خودم مهممم ، دلم میخواد از زندگی لذت ببرم نه اینکه کوفتم بشه هی استرس داشته باشم وای شوهرم الان با کیه

من قبلا تجربه زندگی مشترک داشتم و شدیدا حساس بودم ولی این مسئله رو تو ذهنم حل کردم از وقتی که خودم ب ...

خب قطعا پس با خیانت کردن پارتنرتم مشکلی نداری چون اگه اینطوری پیش بری و برات چیزی مهم نباشه بت خیانت میشه اونوقت خورد میشی اینجور فکرایی رو نمیدونم متاهلی یا ن ولی بعد ازدواج بیا بگو

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالب اونجاس یه عده م میگن اشکال نداره انجام بده😐همینا اونوقت شوهرای خودشون دستشون غیرعمد ب یه ز ...

خرابن دیکه خدا برداره همچین زنای خونه خراب کنُ

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

چرت وپرت چرا میگی منم یکبار رفتم آرایشگاه مردونه چون کار با ماشین رو خانما بلد نیستن البته با همسرم ...

مرد ایرانی مگه میزاره زنش بره زیر دست مرد اصلاح کنه؟😐 شوهرت استثناس

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

خب قطعا پس با خیانت کردن پارتنرتم مشکلی نداری چون اگه اینطوری پیش بری و برات چیزی مهم نباشه بت خیانت ...

اولا من قبلا تجربه ازدواج و زندگی مشترک رو داشتم 

دوما تو داری قبلا منو تجربه می‌کنی راهی که تو رفتی من زودتر از تو رفتم 

سوما مهم اینه که شما خیانتو چطور ببینی 

به چی بگی خیانت 

من حساس نیستم برام مهم نیست دیگه 

چهارما اتفاقا پارتنرم از زنا خیلی خوشش میاد و خیلیم زن میبینه در روز اونم زنای خوشگل تر از من 😂😂😂 ولی من عین تو نیستم ترجیح میدم استرس نکشم و از کسی که به دردم میخوره و خیلی کمکم کرده ، لذت ببرم نه عین جنابعالی حرف بزنم 

چه قدر هرزه واقعا مثلا آرایشگر زن چشه که خبرشون اونجا نمیرن

مراقب صحبت کردنتون باشید

این برچسب هارو به راحتی روی آدمها نزنید

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بعد جالب اونجاس یه عده م میگن اشکال نداره انجام بده😐همینا اونوقت شوهرای خودشون دستشون غیرعمد ب یه ز ...

عزیزم همسرت شغلشه

من اگر همسرم آرایشگر بود مشکلی نداشتم برای خانم ها هم انجام بده. چون اونا صرفا مراجعه کننده هستن نه چیز دیگه.

حالا اینکه شما حساسی دلیل نمیشه همه دروغ بگن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خرابن دیکه خدا برداره همچین زنای خونه خراب کنُ

خیلی بی شخصیتی

آدم محترم این برچسب هارو برای یه آرایشگاه رفتن استفاده نمی کنه

کافر همه را به کیش خود پندارد

مرد ایرانی مگه میزاره زنش بره زیر دست مرد اصلاح کنه؟😐 شوهرت استثناس

شما همه چیز رو جنسی می‌بینید 

و وقتی یه مرد نرمال میبینید که افکار جنسی در مورد همه چیز نداره تعجب می کنید در حالی که اون فرد سالمه و شما ذهنتون جنسیه