2777
2789
عنوان

خواستگارمو چه جوری رد کنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 28 پست

ایا میدونی درامدش چقدرهههه؟؟؟؟ کسی ک فروشگاه داره قطعا درامد بالای ۵۰ تومن داره

بابای منم شغلش ازاده اگ کارمند بود الان نهار نداشتیم بخوریم 

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد گذشته منی و اتفاقا با کارمندم ازدواج کردم ولی برگردم عقب قطعااا با شغل آزاد ازدواج میکنم قطعاهمه ...

دقیقا،تعجب کردم از حرفش، 

معلومه کار دست خودت باشه درآمدت بیشتره تا زیر دست یکی دیگه باشی

چقد گذشته منی و اتفاقا با کارمندم ازدواج کردم ولی برگردم عقب قطعااا با شغل آزاد ازدواج میکنم قطعاهمه ...

دقیقن همه اینایی ک شغلشون ازاده کلی اپشن دارن یعنی خیلی دارن 

من خودم می‌خوام برم کار دولتی چون زنم ولی هیچوقت با یه کارمند ازدواج نمیکنم اصلاااااا ب هیچ وج

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دقیقا،تعجب کردم از حرفش، معلومه کار دست خودت باشه درآمدت بیشتره تا زیر دست یکی دیگه باشی

اونم چی هر ماه ثابت یه ساله میخوان افزایش بزن هزار تومنم نزدن از این دست میاد از اون دست میره

برکت خدارو حیف و میل نکن دخار کارمند سالی نهایت سی درصد افرایش بخوره شغل آزاد همیشه پول توشه 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خب من طلا و آیفون نمی‌خوام 

شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

همین مسئله رو مطرح کن و براش آرزو خوشبختی کن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

بگو دفترچه بیمه میخوام نداری ردی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خودت شغلت چیه اسی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

دقیقن همه اینایی ک شغلشون ازاده کلی اپشن دارن یعنی خیلی دارن من خودم می‌خوام برم کار دولتی چون زنم و ...

باور کن برگردم عقب خودمم برا خودم شغل راه میندازم آنلاین شاپی چیزی حقوق کارمندو یه روزه درمیارن ولی خب بازم اره برا خانوم بهتره اما تو این دوره برا اقا اصلا مگه اینکه تو شرکت نفتی جایی باشی