2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین روی موی مشکی طبیعی مش یخی خیلی جذابتره یه سوال مش کلاهی میخای انجام بدی یا فویل؟

آره میدونم جذابتره قبلاهم انجام دادم ولی یه کم موهام سفید شده میخوام سفیدو بگیرم بعد مش کنم

مش کلاهی

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
خب هر رنگ زمینه ای بزاری بعدش برای لایت مش کلاهی ممکنه موهات به پایه نرسه

چرا به پایه نمیرسه اگه ریموور بذارم چی بازم به پایه نمیرسه؟

چرا به پایه نمیرسه اگه ریموور بذارم چی بازم به پایه نمیرسه؟

ریمو چرا؟منظورم اینه اگه رنگ زمینه تیره باشه بعدا بخای لایت کنی موهات با دکلره کامل باز نمیشه روشن نمیشه

INTP(منطق دان)

ریمو چرا؟منظورم اینه اگه رنگ زمینه تیره باشه بعدا بخای لایت کنی موهات با دکلره کامل باز نمیشه روشن ن ...

یعنی هیچ راهی وجود نداره که اون مشها به پایه برسه

منظورم اینه فقط مشایی که از کلاه درمیارم رو ریمو کنم

ریمو چرا؟منظورم اینه اگه رنگ زمینه تیره باشه بعدا بخای لایت کنی موهات با دکلره کامل باز نمیشه روشن ن ...

بعد یه چیزی من یه عروس دیدم موهاشو رنگ تیره گذاشته بودن خیلی هم تیره بود ولی مشاش یخی بود نمیدونم چطوری اون کار رو کرده بودن براش

یعنی هیچ راهی وجود نداره که اون مشها به پایه برسهمنظورم اینه فقط مشایی که از کلاه درمیارم رو ریمو کن ...

ریمو نمیخاد برو رنگ هایی که میگمو بخر بزار واسه رنگ زمینه ،این رنگ هایی که میگمو بزنی دیگه راحت میتونی مش یخی هم بعدا بزاری ،فقط رنگ زمینه گذاشتی بعد یه هفته مش بزار

✅ ترکیب پیشنهادی:

رنگ 5.77 (قهوه‌ای طلایی مسی متوسط) → نصف تیوپ

رنگ 6.3 (بلند تیره طلایی) → نصف تیوپ

رنگ 5.0 (قهوه‌ای طبیعی) → دو سانت برای خنثی کردن بیش‌ازحد گرمی

INTP(منطق دان)