2777
2789
وای امیدوارم دکتر خیلی نا امیدم کرد گف باید تا الان تشکیل میشد ولی شاید تو شمارش هفته ها اشتباه شده ...

ن بابا چ دکتر بداخلاقی 

وقت زیاده تا ده روز دیگ صداشو میشنویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم دقیقا مثل شما دلت رو بسپار به خدا انشاالله به خیر و سلامتی بگذره فقط ولی دخترم الان ۱۵ سال ...

والا این دکترا ادمو نا امید میکنن ک میکن اگه تشکیل نشد تا دو هفته باید سقط شه🥺 وللا بمن باشه تا ۱۰ صبر میکنم🥺

بنظرت امیدی هست ؟ :)بلههه تا منو دق نده قلب نمیزنه والا تو شهرمون بهترین دکتره تو فکر خودمم هس اگه خ ...

نه دکترت شاید خیلی خوب باشه ولی دستگاهش قدیمی باشه یا اون وضوح بالا رو نداشته باشه 

اره چرا امیدی نباشه 

تو برگ سونو زده چند هفته؟

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
والا گفتم قطب جنین هست گف اون دایره قطب جنینه انشالله

به نظر من فقط تنبله 

هر چند فکر میکنم هفته رو داری اشتباه میگی 

ولی بازم تا هفته ۱۰ فرصت هست 

اصلا نگران نباش 

من فردا ۸ هفته رو پر میکنم تهوع هم دارم ولی نمیدونم شدیده یا نه روزی ۴ یا ۵ بار به مدت نیم ساعت تا ۱ ...

ببخشید گلم

شما هفته اینقده

الان جنینو تو شکمت حس میکنی؟

منظورم اون حس سنگینی هس

نه دکترت شاید خیلی خوب باشه ولی دستگاهش قدیمی باشه یا اون وضوح بالا رو نداشته باشه اره چرا امیدی نبا ...

اره خودمم میگم اگه خدایی نکرده نشون نده برم پیش یه سونوگرافیسنه والله چیزی ننوشته فقط نوشته ساک بارداری و پل جنین دیده شده

به نظر من فقط تنبله هر چند فکر میکنم هفته رو داری اشتباه میگی ولی بازم تا هفته ۱۰ فرصت هست اصلا نگرا ...

والا خودمم نمیدونم چطور بشمارم ۲۶ مرداد درست من پریود شدم نمیدونم اون ۶ روز پریودی هم بشمارم یا از ۱ شهریور ک پاک شدم

والا خودمم نمیدونم چطور بشمارم ۲۶ مرداد درست من پریود شدم نمیدونم اون ۶ روز پریودی هم بشمارم یا از ۱ ...

نه دقیقا از روز اول پریود  حساب میشه 

ولی اونی که تو سونو میزنه طبق ساک بارداری و ... میزنه دقیقه