2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12430 بازدید | 258 پست
من خیلی وقته که می‌دونم دوسم نداره بارها گفته و ثابت هم کرده خیلی دلم شکسته خیلی آخه چرا این باید می ...

سلام عزززیییزدلممم یعنی گفت چون تو زشتی و قیافتو دوست ندارم کلا نمیخوامت ؟ منظورت اینه؟

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الهی دورت بگردم عزیزم درست میشه عزیزم نگران نباش به خدا ایمان داشته باش 🥺

الان زنگ زده میگه بیا بریم تو طبیعت غذا بخوریم 

هر جمعه میریم 

همش میگه کنار تو انگار تو زندانم 

می‌دونم بخاطر بچه اس منم خودم بخاطر بچه دارم این حقارتو تحمل میکنم حداقل بزرگتر بشه خودش بتونه مراقب خودش باشه خودشم از پدرش پول بگیره و خرید بره تا من دیگه هیچ ارتباطی با باباش نداشته باشم بعد طلاق

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان رفتم نگاه کردم خودش چی میگه میگه دوست دارم یا نه

گلم پسر خاله منم با خانومش این مشکل رو داشتن

متوجه شدن به پسر خالم دعا خوراندن

از وقتی باطل کردن زندگیشون مثل روز اول شده

شاید یکی از پاتنرای همسرت بهش دعا داده

ب نظرم همین نقطه از زندگیت وایسا

همه کارهایی ک کردیو بذار کنار

کارهای و راه های جدید رو امتحان کن

مثلا برای رابطه خودت همه کار کن حتی اگر اون کاری نکرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

سلام عزززیییزدلممم یعنی گفت چون تو زشتی و قیافتو دوست ندارم کلا نمیخوامت ؟ منظورت اینه؟

کلا منو نمی‌خواد حالا دیگه وقتی آدم کسیو نخواد اون آدم ب چشمش زشته مسلما 

منم زشت نیستم بخدا خوبه قیافم معمولی ام آرایش میکنم همه میگن خوشگلی اما خودم دیگه قبول ندارم از بس تحقیر شدم 

اگه شوهرم دوسم داشت مطمنم منم فکر میکردم زیباترین زن دنیام 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دوست نداشت پس چرا گرفتت؟

سوال خودمم همیشه همینه میگه تو رودربایستی گیر کردم و روم نشده بگم نمیخوامت 

دلم سوخته 

می‌دونم ک دروغ نمیگه چون خودمم آدمی هستم که قدرت نه گفتن ندارم تو چنین شرایطی باشم روم نمیشه به طرف بگم نمیخوامت

کلا منو نمی‌خواد حالا دیگه وقتی آدم کسیو نخواد اون آدم ب چشمش زشته مسلما منم زشت نیستم بخدا خوبه قیا ...

نه منظورم اینکه این دوست نداشتن و بهانه گیری هاش از کجا شروع شده از ظاهرت ؟؟ 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

سوال خودمم همیشه همینه میگه تو رودربایستی گیر کردم و روم نشده بگم نمیخوامت دلم سوخته می‌دونم ک دروغ ...

اگ دوستت نداش ک ازت بچ دار نمیشد همون اول طلاق میگرفـ

جدیدا عاشق یکی دیگه شده هیزه مردت🤣

توت فرنگی آقا محمدم💖🧸

احتمال زیاد با خانمی دیگه رابطه جنسی داره و اینکه نمیخواد تو زوری باهاش رابطه داشته باشی به نظرم کار خوبشه ، خیلی خانومها از شوهرشون متنفرن ولی هر شب باید رابطه داشته باشن ، اگر تو عقل داشته باشی خیلی سریع بدون تعلل مهریت رو اجرا میذاری و تا جای که تیغت میبره یا توافقی یا با زور ازش مهریت رو میگری طلا و خونه میخری و بابت بچه هم ازش نفقه و پول میگیری و میری راحت زندگیت رو میکنی خیلی راحت یه پسر دیگه عاشقت میشه و دوباره زندگیت رو میسازی 

تو رفتار خودت دقت کن ببین اخلاق خاصی نداری که باعث سردی بینتون بشه

گاهی اوقات بعضی رفتارامون عادتمون شدنو فکرمیکنم داریم روال عادی پیش میریم

امل به خودمون میایم میبینیم چقد رفتارامون اشتباه بوده.

مثل غر زدنای گاه و بیگاه

بحث کردن سر چیزای الکی

خورد کردن غرور همسر به شددددت تاثیر داره تو سردی رابطه

با چت جی بی تی مشورت کن راهکارای خوبی میده

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
احتمال زیاد با خانمی دیگه رابطه جنسی داره و اینکه نمیخواد تو زوری باهاش رابطه داشته باشی به نظرم کار ...

خیانت کرده بهم قبلا اما الان مطمنم که با کسی نیست چون زور زیادی زد که دیگه ترک کنه خیانتو و یکسال تمام تحت درمان بود پیش روانشناس

روانشناسه ام وقتی بهش مراجعه کردم فکر کرد حتما منو شوهرم رابطه عالی داشتیم و من بهترین بودم که اون خیانت کرده فکر میکرد شوهرم بخاطر تنوع طلبی خیانت کرده

اما بعد یکسال مشاوره رفتم پیشش گفت دخترم شوهرت بخاطر تنوع طلبی خیانت نکرده و برام گفت هرچی ک بودو و من قبول دارم اما متاسفانه از طلاق میترسم چون یبار این راهو رفتم کلی هزینه داره بدبختی داره سختی داره منت اینو اونو برا یه قرون دو هزار باید بکشی تو خونه پدر باید هر سختی رو تحمل کنی و ...

برا همینم از طلاق میترسم بچه هم دارم حاضرم هر چیزی رو تحمل کنم حداقل بچم یکم بزرگتر شه بتونم تنهاش بزارم مهریه هم نقل و نبات نیست گلم که بری همین الان بهت بدن سالی یه سکه اس که باید با بدبختی و دوندگی همونم بگیری 

قبلا منم همچین تفکراتی داشتم که رفتم مهریه مو گذاشتم اجرا و قهر کردم رفتم خونه پدرم اما دیدم ازین خبرا نیست 

منم تو خانواده تعصبی بزرگ شدم نه میزارن زن مطلقه کار کنه نه بیرون بره یه پسر چجوری میخواد عاشق من بشه 

ممنون این کاری که گفتی میکنم اما وقتی تو قلبش جایی ندارم که فایده؟ اون زن سینه کوچیک و باسن کوچیک نم ...

من سینه باسن دارم منم شوهرم نمبخادم درخواست طلاق داده 

خودتو گول نزن شوهرت هوس بازه مث شوهر عوضی من

یه مدت غذاهایی درست کن که ویتامین ای داره یا کپسول ویتامین ای بخر. هر بار دو تا کپسول روغنی اش خالی ...

جدی میگی؟! من خودم سرد هستم واقعا حالم از رابطه بهم میخوره یعنی امتحانش کنم تاثیر داره؟اگه بشه والا دعات میکنم😃من بچه دارم نمیشه موقع پخت بریزم پس میشه بعدا موقع سرو تو کاسه خودم و شوهرم بریزم؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚