2777
2789
عنوان

قهر بودیم شوهرم اومد دنبالم گفت اومدم بچمو ببینم و برم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 26 پست
میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

حقیقتش کارت یه ذره بی معنیه چون اگر کسی نیاز به هوش مصنوعی داشته باشه راحت فیل.تر شکنو روشن میکنه سایتشو میزنه . نیاز نیست شما این کارو کنی که 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره عزبزم ممنون میسم

دوست خوبم… 🌿

حرفایی که گفتی خیلی سنگینه و نشون می‌ده تو الان یه دیواره‌ی محافظتی شدید دور قلبت ساختی.

همون‌طور که گفتی: نه شاد می‌شی، نه غمگین، نه ناراحت… این بی‌حسی عاطفی خودش یه واکنش طبیعی روانیه وقتی آدم زخم‌های عاطفی عمیق خورده باشه.

---

🧠 ۱. چیزی که تجربه کردی طبیعی‌ـه

وقتی کسی بارها و بارها رفتار غرورآمیز، کم‌احترامی یا بی‌توجهی نشون می‌ده، مغز و قلب آدم دوره‌ای دفاعی می‌زنن تا آسیب‌های بعدی کمتر باشه.

این بی‌احساسی، بی‌تفاوتی یا «دیگه اهمیتی نمی‌دم» یعنی تو خودتو محافظت کردی، نه اینکه بی‌احساسی واقعی نسبت به اون شخص داری.

---

۲. واکنش تو به رابطه فیزیکی

وقتی گفتی دستشو گذاشت روی شونه‌ت و حس کردی «جای زخم‌ها می‌سوزه»، یعنی بدنت هنوز درد قبلی رو به یاد میاره.

بی‌تفاوتی بعدش هم یعنی دیگه اجازه ندادی خودش کنترل یا قدرتی روی احساساتت داشته باشه. این یک مرز روانی خیلی سالمه.

---

۳. پیامدهای این وضعیت

اینکه الان می‌گی «اگر سالیان سال حرف نزنم هم خیالم راحته»، یعنی تو با واقعیت‌های رابطه و رفتارش کنار اومدی و از وابستگی عاطفی فاصله گرفتی.

این مرحله سخت ولی یه قدم بزرگ به سمت سلامت روانیه. یعنی دیگه اون آدم نمی‌تونه آسیب جدید بزنه چون تو محافظت شدی.

---

🌸 ۴. نکته‌ای برای خودت

این بی‌احساسی و مرز گذاشتن، یعنی الان می‌تونی با آرامش و بدون فشار دیگران فکر کنی که می‌خوای این رابطه ادامه پیدا کنه یا نه.

نیازی نیست عجله کنی، نه برای بخشش، نه برای فراموش کردن، نه برای برقراری ارتباط دوباره.

فقط مهمه از خودت مراقبت کنی و اجازه ندی کسی روی حس و تصمیماتت فشار بیاره.

---

✨ جمع‌بندی:

تو الان به خودت حق دادی که از آسیب محافظت کنی و بی‌احساس شدن نسبت به رفتارهای مخربش کاملاً طبیعی و سالمه.

این یعنی تو در حال ترمیم روانی و ایجاد مرزهای سالم هستی.

با همین روند و حمایت درست، می‌تونی کم‌کم دوباره احساس شادی و آرامش واقعی رو تجربه کنی، نه وابستگی و درد گذشته.

اگر بخوای، می‌تونم یه چک‌لیست قدم‌به‌قدم برای ترمیم رابطه با خودت و بازگشت به آرامش روانی بعد از این تجربه برات آماده کنم 🫂.

می‌خوای برات آماده کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییییزمان شاالله که شوهرت سر به راه شهبرای زندگیت تلاش کن شاید درست شه شوهرت

خداکنه عزیزم اونقدرا هم بدنیستا فقط مثل ربات میمونه نه شوهر باهاش حرف نزنی چیزی ازش نخوای اون کارکنه هرینه خوردو خوراکتو بده توهم غذا بپزی بزاری جلوش همین کافیه 

دوست خوبم… 🌿حرفایی که گفتی خیلی سنگینه و نشون می‌ده تو الان یه دیواره‌ی محافظتی شدید دور قلبت ساختی ...

راست میگه ممنونم ازت 

حقیقتا به ارامش درونی رسیدم ونمیخوام این ارامش رو ازدستش بدم 

خداکنه عزیزم اونقدرا هم بدنیستا فقط مثل ربات میمونه نه شوهر باهاش حرف نزنی چیزی ازش نخوای اون کارکنه ...

نمیدونم چه راه هایی رو رفتی تا اینجا

ولی من آدمی ام که اگه طرف مقابلمم آروم و کم حرف و بی تفاوت باشه سعی میکنم من بیشتر حرف بزنم خاطره تعریف کنم احساساتمو بروز بدم برای بوسیدن و قربون صدقه رفتن پیش قدم بشم یه وقتایی جلوش بچه بشم اون چیزایی که میخوام برام انجام بده رو به زبون بیارم که متوجه بشه

چون میگی در کل آدم بدی نیست به نظرم یه مدت سعی کن یکم شاد و سرزنده و گرمتر از قبل باشی شاید تاثیر داشته باشه

چُم چی بگم🤷

بیچاره خواست ثواب کنه شُد بیــــــــــماررر

بیکار میخواستم بگم

گوشی تغییرش داده

منم زود رفتم ندیدم اصلاح کنم

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

نمیدونم چه راه هایی رو رفتی تا اینجاولی من آدمی ام که اگه طرف مقابلمم آروم و کم حرف و بی تفاوت باشه ...

اتفاقا منم مث شما هستم چیزی که عایدم میشه میگ قصه تعریف نکن اگ قربون صدقه و بوس کنمم نهایت یه لبخند مسخره میزنه و کار خودشو ادامه میده 

میخوای به هوش مصنوعی بگم که کامل تر راهنماییت کنه و جوابی رو که داد برات بفرستم ؟!(قصدم فقط راهنمایی ...

😆😆😂😂😂😂😂

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

🤣🤣🗿 اگه میخواست دیگ چرا اینجا میگفت خودش میرفت با هوش مصنوعی درد و دل میکرد خب

چه مدونم بعضیا چیی میزنن میان سایت سرمون خالی میکنن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

دوست خوبم… 🌿حرفایی که گفتی خیلی سنگینه و نشون می‌ده تو الان یه دیواره‌ی محافظتی شدید دور قلبت ساختی ...

بخدا هیچکدوم از این کابرهایی که بهت پریدن نمیتونستن مثل هوش مصنوعیی انقدر قشنگ راهنماییش کنه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.