2777
2789
عنوان

شوهرم علنا دیگه گفت بهت حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 12435 بازدید | 258 پست

چرا میخوای تو زندگی زوری بمونی چون میخواد شما نباشی پس بعضی شرطا رو توافقط قبول میکنه..مث اینکه بچت رو ببری یا حداقل چن روز پیش تو باشه چن روز پیش اون..و اینکه چون پولداره یه خونه برات بگیره که بری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام محلش نده همچین رابطه ای به هیچ دردی نمیخوره باتوجه ب شرایطی ک گفتی طلاق نگیر بگو دوس داری برو ولی ما بچه کوچیک داریم ن میتونم جاش بزارم برم ن اگر ببرمش تنهایی از پسش برمیام بزار بچت بزرگتر شه خداروچه دیدی شاید اصن درست شد رابطتون اگرم نشد اونوقت راحتتر میتونی بری از اول همینطور بودید باهم؟

ب فامیل خانواده فکر نکن

ب خودت فکرکن خودت چرا انقد کوچیک میکنی

مگه نمیگی پولداره ازش بخواه بهت ی خونه بگیره بچه ات ام حضانتش بده برو پی زندگیت 

اون تنها باشه ی مدت بگرده شاید پشیمون شدم و قدر دونست 

شاید هم نه

در هرصورت به نفع شما باشه آرامش داشته باشی 

استارتر چطوری 22 سالته و 10 ساله ازدواج کردی؟؟ 

همسایه ما هم بعد از 3 بچه ‌شوهرش بیرونش کرد گفت دیگه نمیتونم و این همه سال تحمل کردم  محبت نمیاد دوستش ندارم مهریه و همه چیز رو داد و طلاق گرفتن

الان همه به خانم میگن چرا موندی چرا 3 بچه رو بدبخت کردی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خب غلط ميكنه بايد شما رو راضي كنه تا طلاق بده

میدونی قانون دادگاه های ما چیه برا مهریه؟ اگه مردی چیزی بنامش نبود و گردش حساباش صفر بود مهریه میشه سالی یه سکه و تمام شایدم کمترش کنن از این بدتر بشه

منم قبلا یبار مهریه اجرا گذاشتم پول ازش توقیف کردم و بردم دیگه از اون موقع ترسید هرچی داشت بنام بقیه کرد و با کارت و کارتخوان بنام خودش کار نمیکنه 

منم زیاد بخوام فشار بیارم میگه بریم دادگاه هرچی اونا گفتن 

و فکر کردی قاضی میاد میگه خونه براش بخر خرجشو بده ماهانه؟ سالی یه سکه برام تعیین می‌کنه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اسي باهاش صحبت كن بگو چه الان چه ده سال ديگه اول بايد حق و حقوق شما رو بده و شما كوچكترين قدمي براي طلاق برنميدارين

دوم بهش بگو براي يه مدت بايد جدا زندگي كنيد، بگيد بره خونه بگيره اما هزينه ماهيانه شما رو بايد بده، ببينيد مثلا بعد از ٦ ماه هم نظرش همينه

اگر بود كه هيچي، منتهي از همين الان لطفا با وكيل صحبت كن

درضمن مشكل بوي بد دهان واقعا كم چيزي نيستا، من كه نميتونم با كسي رابطه داشته باشم كه دهنش بود ميده

استارتر چطوری 22 سالته و 10 ساله ازدواج کردی؟؟ همسایه ما هم بعد از 3 بچه ‌شوهرش بیرونش کرد گفت دیگه ...

الان دیگه ۲۳ سالمه این زمستون میشه ۲۳ سالم کامل

از ۱۴ سالگی نامزد کردم سه سال نامزد بودم همینجوری تقریبی میگم ده سال نمی‌دونم چن ساله باهمیم دقیقا 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

الان دیگه ۲۳ سالمه این زمستون میشه ۲۳ سالم کاملاز ۱۴ سالگی نامزد کردم سه سال نامزد بودم همینجوری تقر ...

همسرت هم سنش کم بود، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اسي باهاش صحبت كن بگو چه الان چه ده سال ديگه اول بايد حق و حقوق شما رو بده و شما كوچكترين قدمي براي ...

اره متاسفانه این مشکلو دارم برا همینم من کوتاه میام و انقد خوار و حقیرم بخدا قرص خوشبو کننده و آبنبات و اینجور چیزا استفاده میکنم ها اما خب واقعا این یه معضل بزرگه سالها دکتر رفتم همشون یا میگفتن از معدس یا سینوزیت چقدرررر دارو مصرف کردم چقدر طب سنتی رفتم فایده نداشت تا اینکه خودم کشف کردم چه دردی دارم سنگ لوزه اس که دکترای بیشعور اشغال عملم نمیکنن میگن سنگ لوزه نداری درحالیکه ذارن