2777
2789
عنوان

چرا این سایت انقدر بی در و پیکرهش

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست
بازم قبول نکنین ، بگید هر سوالی دارین تو تاپیکم یا تاپیکتون بپرسید وقتی درخواست دوستی رو قبول میکنید ...

از این ب بعو قبول نمیکنم اما کاربرانی هستن که وقتی قبول نکنیم تو تایپیک حرف نا مربوط میزنن بهمون یا خیلی درخواست میدم همین چند وقت پیش یکی با اسم کاربری قاسم به کل سایت درخواست داد به حدی زیاد که کل سایت شناختنش و چند تا تایپیک زدن و تگش کردن که نیومد و فکر هم نکنم تعلیق شد به این کاربرا هم که کل هدفشون از امدن به سایت مزاحمت هست باید رسیدگی کنید

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم دیگه چ چرتیه بس کنید این خرافاتارو بعدش شما مگه فالگیر محلی ک تو سایت حس ششم میدی به ملت

نایپیک من راجب یه موضوع دیگه هست اگه کم اوردی میخوای حرف الکی بگی و موضوع تایپیک رو عوض کنی برو بیرون

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

نایپیک من راجب یه موضوع دیگه هست اگه کم اوردی میخوای حرف الکی بگی و موضوع تایپیک رو عوض کنی برو بیرو ...

شب بخیر🩷

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

از این ب بعو قبول نمیکنم اما کاربرانی هستن که وقتی قبول نکنیم تو تایپیک حرف نا مربوط میزنن بهمون یا ...

خب وقتی  تو تاپیک حرف نامربوط بهتون زدن اون موقع راحت میتونیم لغوشون کنیم تگ کنید و گزارش بزنین 

تو خصوصی نمیشه کاری کرد

درخواست دوستی ممنوع نیست 

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

این سایت موقع ورود ننوشته فقط خانومادرخواست دوستی ب ما هم زیاد دادن اما فقط رد کردیم و تمامهیچ مشکلی ...

عزیزم تو برنامه هاییم ک فقط مخصوص خانماست

هم گزینه جنسیت برا اقایون روهم داره

پس این دلیل نمیشه ک مردا برن اون برنامه هارو نصب کنن

نمیدونم چرا اینقدر از حظور مردا تو سایت دفاع میکنین

فکرمیکنی چرا گذاشتن عکس تو سایت باید تایید شه؟

چون اقایون میومدن عکس فلان جاشونو یاعکسای +۱۸تو سایت ب اشتراک میزاشتن

از وقتی ک اقایون اومدن تو سایت

دبگ مثل قبلا فضای سایت صمیمی نیست

و کلی چیزای دیگه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀