2777
2789
عنوان

چرا این سایت انقدر بی در و پیکرهش

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست
برات مهم نباشه، تو خیابون و.... هم مردهول هست درخواست هاشون رو نادیده بگیر، تو تاپیک ها هم که جرئت ...

به خدا چند وقت پیش یکی به اسم عسل تو تایپیک کفت دختره و بیا  دوست شیم درخواست داد قبول کردم ۴ ساعت در مورد غریبی و بچه هاش حرف زد بعدش گفت مرده سایت اسم مرد براش قبول نکرده آمد داشت راجب اینکه همسرش باهاش رابطه نداره حرفای خیلی بدی میزد اصلا من دهنم باز موند

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی درخواستشونو قبول نکنی و کمتر سلیطه بازی دربیاری دوست عزیز

دوست عزیز نصفشون اسم دختر دارن و میگن سوال حس ششم دارن منم مجبور میشم قبول کنم اسمش زده مینا خودش امیره

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خب درخواست میدن شما قبول نکن، تموم شد رفت ناراحتی نداره که

بالا گفتم خیلیا با اسم دختر و سوال حس ششم تو تایپیک میگن و درخواست میدن

قبول نکن چون واقعاً مشخص نیست که توی مجازی پشت هر اکانت چه کسیه

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
آخه چه حرفی دارید که میرید خصوصی.درخواست کسی رو قبول نکنید همینجا حرف بزنید .

برای حس ششم بعضیا سوال میپرسن

بازم قبول نکنین ، بگید هر سوالی دارین تو تاپیکم یا تاپیکتون بپرسید 

وقتی درخواست دوستی رو قبول میکنید راه مزاحمت رو براشون باز می کنید 

از این به بعد چه خانم چه اقا درخواست دوستی هیچ کس رو قبول نکنید مگه این که از قبل بشناسید کاربر رو

هر چی هم گفتن خصوصیه باز هم قبول نکنید کسی که واقعا سوال داره تو تاپیکتون میپرسه یا تو تاپیک خودش ولی کسی که میخواد از مسائل دیگه حرف بزنه میاد خصوصی مگه این که دوست باشید خواسته باشید تو خصوصی حرف بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

برای حس ششم بعضیا سوال میپرسن

باید از حس ششمت کمک بگیری بفهمی زنن یا مرد .وگرنه مردی که بیاد تو این سایت یه آدم بیکار و دنبال همین چیزا.

اینجا هم مجازیه اگه خیلی اذیتی بگو سوالشون همینجا بپرسنوگرنه کاری نمیتونی بکنی

دوست عزیز نصفشون اسم دختر دارن و میگن سوال حس ششم دارن منم مجبور میشم قبول کنم اسمش زده مینا خودش ام ...

حس ششم دیگه چ چرتیه 

بس کنید این خرافاتارو 

بعدش شما مگه فالگیر محلی ک تو سایت حس ششم میدی به ملت

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

الان میریزن رو سرت ک چرا از حظور اقایون تو سایت مخالفی

این سایت موقع ورود ننوشته فقط خانوما

درخواست دوستی ب ما هم زیاد دادن اما فقط رد کردیم و تمام

هیچ مشکلی هم با رد درخواست و نادیده گرفتن ، برامون پیش نیومده