چرا هیچکس نظارتی رو کاربرا آقا نداره بعضیا به نصف سایت درخواست دوستی دادن و حرفای خیلی زشتی زدن قبلا اصلا ساین اینطوری نبود ابن چند وقت برگشتم تا الان بالای ۱۵ تا کاربر آقا درخواست دادن با اینکه زدم متاهل هستم و بچه دارم پس نی نی یار کجاست دقیقا که اینارو جمع کنه بعدم میگیم چرا آقایون ابنجان بهشون برمیخوره میگن سایت مختلفه خب به خاطر همین هول بازی و بیشعور بودن شماست دیگه که سایتو به گند کشیدین چیزی میگیم ناراحت هم میشین
سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان میریزن رو سرت ک چرا از حظور اقایون تو سایت مخالفی
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
من هر وقت راجب تعرضی که بهم شد تاپیک میزنم تعلیقم میکنه
خاک
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐