2777
2789
عنوان

چرا این سایت انقدر بی در و پیکرهش

240 بازدید | 35 پست

چرا هیچکس نظارتی رو کاربرا آقا نداره بعضیا به نصف سایت درخواست دوستی دادن و حرفای خیلی زشتی زدن قبلا اصلا ساین اینطوری نبود ابن چند وقت برگشتم تا الان بالای ۱۵ تا کاربر آقا درخواست دادن با اینکه زدم متاهل هستم و بچه دارم پس نی نی یار کجاست دقیقا که اینارو جمع کنه بعدم میگیم چرا آقایون ابنجان بهشون برمیخوره میگن سایت مختلفه خب به خاطر همین هول بازی و بی‌شعور بودن شماست دیگه که سایتو به گند کشیدین چیزی میگیم ناراحت هم میشین

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میریزن رو سرت ک چرا از حظور اقایون تو سایت مخالفی

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

الان میریزن رو سرت ک چرا از حظور اقایون تو سایت مخالفی

چون اینا توی دایرکت با این مردا حرف می‌زنند نمی‌خوان اینا از سایت برن 

ای کاش تمام مردا رو از اینجا حذف کنم

KPSHRZMNLEATBVO

نی نی یار فقط بلده منو تعلیق کنه

من هر وقت راجب تعرضی که بهم شد تاپیک میزنم تعلیقم میکنه

خاک 

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

به یکی گفتم چرا به همه درخواست دادی گفت چون تعهدی ندارم و اگر یکی یارم بشه دیگه درخواست نمیدم 🤣😂

😂 باز خوبه صداقت داشته

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
خوب درخواستو قبول نکن غصه نداره که منم هیچ درخواستی نه خانوم نه آقا رو قبول نمیکنم چون معلوم نیست خا ...

اره من یه خانم قبول کردم دوسال پیش از اونا بود 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خوب درخواستو قبول نکن غصه نداره که منم هیچ درخواستی نه خانوم نه آقا رو قبول نمیکنم چون معلوم نیست خا ...

به خدا آدم کلافه میشه روزی ده نفر ده بار درخواست بدم بعضی ها هم اسم زن میزارن آدم قبول میکنه میبینه طرف مرده

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌