2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

284 بازدید | 30 پست

تاپیکم تکراریه ببخش 

فشار رومه اذیتم سختمه 

نه اعصاب دارم نه حوصله دارم نه روحیه دارم

خوشم نمیاد برید رو منبر بگین طلاق خوبه فلانه بهتر از اینه که پدر مادر دعوا کنن

من هم جنگ و دعواشونو دیدم هم طلاقشون خیالتون راحت

الانم از این ناراحت نیستم که طلاق گرفتن

ناراحتم که من خودمو به کی بسپارم ؟ که هیچ کس منو گردن نمیگیره؟که غیر مستقیم مامانم اینا میگن برو پیش بابات

بابام غیر مستقیم میگه چرا کسی خواستگاری نمیاد چرا شوهر نمیکنی که من جایی پیش هیچ کس ندارم

من خودم نخواستم وارد این دنیا بشم پس حق و حقوق عاطفی و انسانی و مالی من چی پس؟؟؟؟

منم آدمم منم میخوام زندگی کنم

اگه میحواین طلاق بگیرید یه نگاه به خودتون کنید ببیند آدم حسابی هستید یا نه که بتونید خرج بچه ها رو هندل کنید

مستقل هستین

اصلا هرکاره ای هستیداون بچه بدبختو هواشو داشته باشید😭

طلاق گرفتن پدر مادر بد نیست و مستقیما به بچه ها صدمه نمیزنه.بی مسئولیت بودن پدر مادره که ضربه میزنه.
زنی و مردی که میخوان جدا شن باید برای همه ی مسائل آینده ی بچشون برنامه بریزن.نه اینکه ولش کنن و فقط بخوان ردش کنن.
.هیییچ نوع حمایتی ازشون نداشتیم.نه عاطفی نه مالی.اصلا هیچ وقت حس نکردیم پدر مادر داریم.
اینارو میگم واسه کسایی که میخوان جدا شن بدونن چیزی که در اصل به بچه هاشون صدمه میزنه دقیقا چیه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس بخون مستقل شو فقطططط نجات پیدا کن

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

دقیقاً عزیزم خیلی درست گفتی بی مسئولیتی پدر و مادره که آزار دهنده هست چه حالا جدا بشن و چه جدا نشن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

دقیقا دقیقا به عنوان کسی که  از بچگی هزار بار تاحالا مامان باباش تا پای طلاق رفتن ولی تهشم جدا نشدن و هر روز جنگ داریم  کامل درک میکنم

خب تو که میبینی زندگیت و شوهرت و ... درست نیست و نمیتونی کنار بیای چرا بچه میاری اخه

تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️.         دختری از دل ایران زمین 🪽✨️.                                       شاعری گم نام در میان غزل های مولانا.                             تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️.                         عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯                                   دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲                                    عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽                                       

لعنت به من مادر که طلاق گرفتم

😐منظورت چیه؟

من که از پدر مادرم بابت طلاقشون ممنونم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

تاپیکتون چقدر بار منفی داشت عزیزم. پدر و مادرها هم وقتی تصمیم به طلاق میگیرند حتما به اون مرحله از درک رسیدند که نمیتونند ادامه بدن. شما هم همین نیازهاتو مشکلاتتو بشین خیلی شفاف با هر دوتاشون مطرح کن حرف بزن قطعا با همدیگه به یه راه حل بهتری میرسین یک دست که صدا نداره قربونت

ولی من از طلاقم ناراحتم با اینکه ازدواج مجدد کردم پشیمونم کاش الان سر زندگی اولم بودم

آهان یعنی خودتون از ازدواج مجددتون راضی نیستین ؟

فکر کردم بخاطر بچتونه که اینو گفتین

درسته پدر و مادرت تلاش میکنن تو رو از سرشون وا کنن ولی تو فرصتی برای غصه خوردن پیدا نکن.تلاش کن خودتو از آب و گل در بیاری.حتما هدف داشته باش و براش تلاش کن.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

تاپیکتون چقدر بار منفی داشت عزیزم. پدر و مادرها هم وقتی تصمیم به طلاق میگیرند حتما به اون مرحله از د ...

منم گفتم مشکلی باطلاقشون ندارم 

چه بسا زودتر جدامیشدن برای منم بهتر بود

ولی الان چرا سلب مسئولیت کردن

عزیزم قطعا شرایط آسونی نیست و نمیدونم چندسالت ولی میدونم تنها کسی که تو این دنیا میتونه آدمو نجات بده خودش چه آدمهایی که پدر و مادر خوب هم داشتن ولی با بیراهه رفتن و فرصت سوزوندن زندگیشون خراب کردن زندگی هرکسی فقط دست خودش که بسازه اگه درس نخوندی حتما درستو داشته باش سر کارت هم برو بقیه شو بسپار به خدا ... تا شاغل نشدی هم ازدواج نکن حتما هم سنجیده ازدواج کن معمولا آدمایی که اول زندگیشون سختی میکشن بعدا انشاالله خدا براشون میسازه به شرطی که توکلت فقط به خدا باشه ... انشاالله بهترینا سرراهت قرار بگیره ...