2777
2789
عنوان

بچه طلاق بودن خیلی سخته دردناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست
عزیزم قطعا شرایط آسونی نیست و نمیدونم چندسالت ولی میدونم تنها کسی که تو این دنیا میتونه آدمو نجات بد ...

برام دعا کن فقط همین 🥺

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

عزیزم 🫂 حق با شماست 

ولی به نظرم سعی کن خودت و آروم کنی و رو خودت کار کنی و درست و ادامه بدی و ...

نمی‌دونم دانش آموزی یا دانشجو ، ولی تنها راهش اینه که رو پای خودت وایسی، اولش سخته ولی شدنیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته پدر و مادرت تلاش میکنن تو رو از سرشون وا کنن ولی تو فرصتی برای غصه خوردن پیدا نکن.تلاش کن خودت ...

اخه نیاز به یه حمایتی هست تنهایی که نمیتونم 

اگه قدیم بود ارزونی بود آدم میتونست یه پس اندازی کنه 

یه مقداری داشته باشه 

حالا چی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

حق داری کاملا ولی پررو باش حقتو بگیر بابات بهت نفقه میده؟!

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

چند سالته

۲۳

😐منظورت چیه؟من که از پدر مادرم بابت طلاقشون ممنونم

دقیقا یه وقتایی یه شرایطی پیش میاد که خوشایند نیست ولی راه بهتری ... 

بحث درس خوندن و شاغل شدنو تو این دوره زمونه هر دختری باید داشته باشه فرقی نداره تو چه شرایطی باشه من حرفم به خواهرزادمم همینه ..نگاه نکن پدر و مادرت سی چهل سالشون یه وقتایی واقعا نمیشه ومیگن اونام دارن اولین بار زندگی رو تجربه میکنن واقعا همینه ... همیشه احترامشون داشته باش انشاالله خدا از سر همینا بهترینا رو نصیبت کنه . 

من برای ۳ ماه زندگی یک عمر منو ب گوه کشیدن نمیدونم چرا عقل نداشتن گناه ما چی بوده ک این چنین گوه زدن ...

🫂آبجی جون تو همینطور زندگیتو خودت بساز هیچکس نیست تو زندگیش مشکلات نباشه ... هر دختری باید تو این دوره زندگیشو خودش بسازه و خوبه حداقل همچین فرصتی هست تو این دوره زمونه .. نزار این تلخی ها تا آخر رو دوشت بمونه بزارشون زمین و آیندتو بساز  . منم پدرم فوت شده و مادرم شهرستان تو شهر غریبم هستم تو بیست سالگی یک سال بعد فوت هم یه نامزدی ناموفق داشتم که خیلی اذیتم کرد پنج سال تلخیشو با خودم به دوش کشیدم از زمین و زمان بریده بودم بعد به خودم اومدم دیدم گل عمر و جوونیم رفت به خودم اومدم آزمون استخدامی شرکت کردم خداروشکر قبول شدم الانم یه آب باریکه هست و بعدش قسمت شد ازدواج کردم الانم سختی دارم تو زندگیم ولی دیگه هیچ وقت خودمو اذیت نمیکنم .. لطفا قوی و مهربون باش. توکلت فقط به خدا باشه.💪

خب دیگه الان چرا معطل اونهایی؟یا علی بلند شو خودت الان همسن تو بچه هم دارن. لطفا فرافکنی نکن

یاعلی بلند بشم؟؟؟

همسن من بچه دارن؟ که چی؟ پاشم شوهر کنم؟