2777
2789
عنوان

کیا به تازگی جدا شدن

251 بازدید | 20 پست

بعد ۲ سال و چن ماه خیلی راحت تو روم وایساد گفت از زندگیم برو ...حالم خیلی بده بخاطر احساسم که زیر پا له شد غروری که هزار بار بخاطرش شکست 💔😔

من هیچ انتظاری ازش نداشتم تا جایی که میتونستم درکش میکردم و خیلی وقتا حتی نمیتونستم ولی براش وقت میزاشتم به حرفاش گوش میکردم این در حالی بود که حتی یکبار نفهمید حال دلم چطوریه بیشتر شبا با گریه خوابم برد حتی افسردگی گرفتم در حدی که بهم نامه بستری دادن...خیلی وقتا خواستم برم ولی چون حالش بد بود برگشتم کنارش ولی اون خیلی راحت بخاطر یکی دیگه از من گذشت منم یه هفته میشه بدون خدافظی اکانت و هر چیزی که داشتم رو پاک کردم الان بیو غمگین گذاشته دوستش دیشب پیام داد جواب ندادم ولی خیلی داغونم هزارتا حرف نگفته تو دلم دارم که باهاش بزنم هزارتا سوال ؟ ولی دیگه نمیخوام برگردم پیشش حتی الانم تو فکر اینم  که اون ناراحت نباشه 😔😔این فقط ۱ درصد از چیزای بود که گفتم توروخدا بیاین بگین چکار کنم فراموش بشه ...کلی ازش شات دارم که بهم قول داده واسه همیشه کنارم بمونه حتی براش فرستادم چن بار ولی در جوابم گفت اون موقع بخاطر مصرف موادم بوده این حرفارو زدم سر خودم نبودم در حالیکه دروغ میگه حتی ۱ سال بعد مصرفم باز بهم قول داد ...الان که حالش با من خوب شد نجاتش دادم راحت گفت میخواد بره با یکی دیگه زندگیشو شروع کنه😔💔

عجب عتیقه ایه ولش کن 

خلاص شدی به خدا 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تللللخه ولی بپذبر که نمیخوادت

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

دوست بودید؟

من یکماهه جدا شدم تو عقد

کلا جدایی سخته باز خداروشکر کن دوست بودید اسمش تو شناسنامت نیومد و الان فهمیدی چجور ادمیه

اما درکت میکنم 🥲❤️

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عزیزم لیاقت تو رو نداشته 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

هر چیزی تو دلت بوده برو خالی کن بگو بهش راحت میشی بعد برو کارهایی که دوست داری انجام بده بستنی بخور ...

خیلی حرف نگفته دارم باهاش 😔ولی به این دو سال فکر میکنم که هیچ وقت درکم نکرد هر وقت حالم خراب بود مسخره بازی در اورد ...تا وقتی که خودش نیاز به حرف زدم داشت احساس میکنم الان بدتر کوچیک میشم 

تللللخه ولی بپذبر که نمیخوادت

این حرف رو دوست ندارم 

اکثر روابط چه به ازدواج برسه چه نرسه شروع کنندش اقایون هستن ٫اگر خواستنی نبود که قانونا نباید از همون اول میومدن جلو اگر به مرور زمان و بعد از شناخت این نخواستن به وجود اومده که باید نهااایتا همون یکماه اول رابطه به اون شناخت میرسیدن و میفهمیدن ک نمیخوان و ادامش نمیدادن

من این رو نمیپذیرم ک ی نفر مدت طولانی با احساسات یکی دیگه بازی کنه و قول بده و کلی دروغ بگه بعد بفهمه نمیخواد تازه 

حالا اسی دوست بوده خیلی از مردا با دو تا بچه میفهمن نمیخوان و میرن با یکی دیگه

بنظرم این بیشتر بی معرفتی و تنوع طلبیه اینجور مردا با هیچکس نمیتونن بمونن 

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خیلی حرف نگفته دارم باهاش 😔ولی به این دو سال فکر میکنم که هیچ وقت درکم نکرد هر وقت حالم خراب بود مس ...

اوک ولی وقتی خودتو خالی می‌کنی سبک تر میشی حالا هر جور راحتی آخرین ملاقاتتون باشه

دوست بودید؟من یکماهه جدا شدم تو عقدکلا جدایی سخته باز خداروشکر کن دوست بودید اسمش تو شناسنامت نیومد ...

اره ۲ سال و چند ماه تو یه شهر دیگست ...خیلی بهش کمک کردم که برگرده به زندگی خیلی شبا تا صبح موندم پای حرفاش در حالیکه دلم میخواست بخوابم ولی میگفتم ناراحتش نکنم💔

بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دوسش دارم جوری بود که صبح بعد اینکه از خواب بیدار میشدم اولین نفر اون میومد تو ذهنم شبم با فکرش خوابم می‌برد...دلم می‌خواست شده واسه یه روز باهاش زندگی و بقول تو آرزویی بود که داشتم اسمش بیاد تو شناسنامم😔😔

اره ۲ سال و چند ماه تو یه شهر دیگست ...خیلی بهش کمک کردم که برگرده به زندگی خیلی شبا تا صبح موندم پا ...

رابطتتون از راه دور بود یعنی همو نمیدیدبن خیلی؟

دختر اگه باهاش ازدواج میکردی میخواستی جدا شب ده برابر بیشتر از الان عذاب میکشیذی بخدا 

تازه چیزای دیگ بماند

تراپیست برو حتما حتی اگ لازمه ی دوره دارو بخور برو بیرون تو خونه نمون خیلی خودت رو سرگرم کن با ی ادم جدید اشنا شو

اما امیدوارم اگر به صلاحته برگرده

دل نبندین به پسرا 

پسرل دنبال اهداف خودشونن

۹۰ درصد فقط از اسم دوست داشتن استفاده میکنن که دخترا رو گول بزنن و درواقع اصلا دوسش ندارن 

اینارو شوهرم میگه

شماهم جلوی ضرر رو همینجا بگیر 

به نفر بعد بگو من رابطه کوتاه دوست ندارم