2777
2789
عنوان

کیا به تازگی جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 20 پست
این حرف رو دوست ندارم اکثر روابط چه به ازدواج برسه چه نرسه شروع کنندش اقایون هستن ٫اگر خواستنی نبود ...

منم دقیقا حرفم بهش همین بود که چرا تا اینجا کشوند منو ...تا یکسال از نزدیک ندیدمش بهش گفتم میترسم ببینمت اگه موندنی نیستی نیا دیدنم ولی بهم قول داد که تا همیشه میمونه ...بخاطرش مریضی گرفتم که فکر نکنم هیچ وقت نجات پیدا کنم ...بجز اعصاب خرابی و توهین هیچی نداشت برام هر چی فکرش میکنم یه قدم برام بر نداشت ولی همه جوره همراهش بودم ...😔😔😔

منم دقیقا حرفم بهش همین بود که چرا تا اینجا کشوند منو ...تا یکسال از نزدیک ندیدمش بهش گفتم میترسم بب ...

مشخصه دختر پاک و معصوم و احساسی ای هستی 

بخدا اگر رابطتتون جدی تر میشد خیلییی بیشتر اسیب میدیدی 

الان حالت بده طبیعیه کاملا درک میکنم اما ی مدت بگذره خداروشکر میکنی رابطتتون از این بیشتر جلو نرفته و زود روی واقعیشو نشون داده

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطتتون از راه دور بود یعنی همو نمیدیدبن خیلی؟دختر اگه باهاش ازدواج میکردی میخواستی جدا شب ده برابر ...

اره تو یه شهر دیگه بود تقریبا ماهی یه بار میومد دیدنم ...خیلی دلم برا خودم میسوزه که چرا اینجوری بازی خوردم من که بهش روز اول گفته بودم موندنی نیستی نیا پیشم 

ولی با من حالش خوب شد به زندگی برگشت و الان تو روم وایساد گفت بهت دروغ گفتم میخواست بازی نخوری 😔😔

نمیخوام با هیچ کسی آشنا بشم حتی اگه بر نگرده چون فکرشم داغونم میکنه بخوام بهش خیانت کنم 

مشخصه دختر پاک و معصوم و احساسی ای هستی بخدا اگر رابطتتون جدی تر میشد خیلییی بیشتر اسیب میدیدی الان ...

خیلی دارم عذاب میکشم بخاطر خیلی چیزا حتی الانم دارم تایپ میکنم گریم گرفته ...کاش میشد بگم چه خطرای بخاطرش به جون خریدم وقتای که نیاز داشت پیشش باشم ...ولی خیلی راحت بهم گفت خانوادم انتخاب کردن رو حرفشون حرف نمیزنم ...بدترین دردی که عذابم میده دختره تو همین شهره 😔😔😔

اره ۲ سال و چند ماه تو یه شهر دیگست ...خیلی بهش کمک کردم که برگرده به زندگی خیلی شبا تا صبح موندم پا ...

ببین تو خودت مشکل داری میدونم ناراحت میشی ازم ولی خودت مشکل داری ک دوس داری اسم یه معتاد بیاد شناسنامت در حالت عادی باید منزجر میشدی ازش

برو لطفا تمام پولهاتو خرج درمان روان خودت کن تا این رابطه دوباره تکرار نشه 

این حرف رو دوست ندارم اکثر روابط چه به ازدواج برسه چه نرسه شروع کنندش اقایون هستن ٫اگر خواستنی نبود ...

من گفتم بپذیر... نگفتم حق با شوهرش هست!!!!

خوشت بیاد یا نیاد همینه!

مردها سر پشیمون شدن یا مسوولیت ناپذیری یا عدم تعهد یا بلند شدن زیر سرشون یا هر علط دیگری، به زن و همسر و پارتنرشون بی‌احساس میشن.

تلاش کردن بیش از حد برای برگرداندن احساس، آب در هاون کوبیدنه...

مرد اگر رو برگردونه هیچ جوره نمیشه هداست بشه.

چاره‌ای جز پذیرش نیست!

خودم زخم خورده‌ام و دیدم کسی که کلی برای ازدواج تلاش کرد، بی‌مهر و بی‌احساس شد. چاره چیه جز پذیرش؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...