2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه میگفت راحت میتونم زنمو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 47 پست
الان فقط میگه چون تو بفهمی دخترن بهت دروغ گفتم چون نمیزاری برم ولی من تاکید دارم پیرینت مکالمه گوشیش ...

در این حد رو بیخیال بشو

مگه میخوای جدا بشی؟

نگذار حرمت ها از بین بره ولی حواست هم باشه طرفت دروغ میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط میگه چون تو بفهمی دخترن بهت دروغ گفتم چون نمیزاری برم ولی من تاکید دارم پیرینت مکالمه گوشیش ...

اینی ک من میبینم همه ی دخترای اونجا دوس دخترش با همه لاس زدن وگرنه معنی نداره براش بپوشونن

آیا اگه یه درصد متوجه خیانت بشی طلاق می گیری؟ اگه اره و پشتت گرمه تا ته این قضیه در بیار

اگه نه ،حرمت ها رو از بین نبر همین دعوا بسه ، بشین یه گوشه

ولی جدای اینا اینقدر به شوهراشون گیر میدید فکرمی کنن چ تحفه ای هستن و زیر آبی میرن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

کارت اشتباه هس

دو حالت داره

یا مچش بگیری، حرمتها از بین بره، علنی کارش را ادامه بده

یا باهاش مثل ی مرد رفتار کنی

تا کم کم آدم لشه

کار سختی در پیش داری

ولی نتیجه اش شیرین

شوهرت اینقدر بچه هست

که به دروغ گفتنش افتخار میکنه

پس باید بزرگش کنی

خواستی درخواست بده تا راهنماییت کنم

شوهرت چه نفعی برا زنای اونجا داشته که بخوان رمزی بهش بگن یعنی این چه حد از صمیمیته با اونابه نظرم من ...

اصن چراشمارش رو داشته من چهار ساله میرم دانشگاه هیچ پسری از همکلاسی هام شماره مو ندارع 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

چقدر باید آدم حروم لقمه باشه💔

تصمیمت برای ادب کردنش چیه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من‌خودم‌کلاس گیتار میرفتم ...چطور شما میخواستی باهاش بری کلاس که حوصله ت سر نره ..مگه بیمارستان دور از جون همراه داشته باشی ...اصلا اجازه نمیدن ..من تو اون مدت که رفتم همچی چیزی و ندیدم همه تنها میومدن ..بعدشم‌ همه مختلط  هم دختر هست هم پسر ،چطور باور کردی وقتی گفت همه اقان 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

میگه چون تو ناراحت میشدی دختر هست دروغ گفتمچون نمیزاشتی برم ولی جون مامانم خیانتی نکردم

پرینت بگیر خیالت راحت بشه ..سیمکارتت به نام خودت بگیر و بنداز تو گوشیش

می‌تونسته بره جایی که همه مرد هستن وقتی میبینی زنش حساسه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من‌خودم‌کلاس گیتار میرفتم ...چطور شما میخواستی باهاش بری کلاس که حوصله ت سر نره ..مگه بیمارستان دور ...

نمیدونم بخدا شما بگید یعنی بخاطر حساسیت من دروغ گفته

که اقان

یا خیانت میکرده