2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه میگفت راحت میتونم زنمو بپیچونم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 47 پست
من‌خودم‌کلاس گیتار میرفتم ...چطور شما میخواستی باهاش بری کلاس که حوصله ت سر نره ..مگه بیمارستان دور ...

اینکه مختلطه خب طبیعیه و اصلا مشکلی نیست

اما وقتی یه آدم اینقدر ضایع دست و پاش رو گم می کنه صدرصد یه غلطی کرده و می کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

خانومم مدام میگفت من مربیشون هستم و داخل واتساپ گروه داریم

مم پسرم رو میبرم موسیقی ، همینطوره گروه دارن، ولی ارتباط خاصی با کسی نداریم

شوهرت دروع میگه ولی فکر نمی کنم غلطی کرده باشه، 

الانم اگر تصمیمت جدایی نیست حریم ، حرمت رو بگذار باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه چون تو ناراحت میشدی دختر هست دروغ گفتمچون نمیزاشتی برم ولی جون مامانم خیانتی نکردم

خیانت که مطمئن باش نکرده.  یه شیطنتی می خواسته بکنه که لو رفته!  به نظرم یکم گوشش بپیچون که دیگه هوس زیر ابی رفتن نکنه و بعد کم کم برگرد به زندگیت ولی دیگه بیشتر حواست بهش باشه!   اینا جنبه اعتماد صد در صد ندارن!  

اون دختره هم فکر نکنم به شوهرت زنگ زده باشه.  دخترهای همچین مکان هایی انقدر خودشون با کلاس و خاص می دونند که به یه مرد هول متاهل شماره نمی دن که بخوان باهاش زنگ کشی کنند.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

منم ب شوهرم اصلا اعتماد ندارم اصلا هاااااا امروز هم ساعت نه صب بیدار شده تیپ زد رفت دورهمی فانیلاس ب ...

ای خدا

این مردها اصلا به بلوغ عقلی نرسیدن، زود ازدواج کردن

ما زنها را زجر میدن

هرچند صد سال هم میگذشت، تو خونه پدرشون مرد نمیشدن

اگه قرار مرد بشن، این همه سال شده بودن

چقدر باید آدم حروم لقمه باشه💔تصمیمت برای ادب کردنش چیه؟؟

صددرصد پیرینت گوشیش میخوام بگیرم

مال یکسال که میگفته راحت میتونم ترو بپیچونم رو میخوام بگیرم 

خیانت که مطمئن باش نکرده. یه شیطنتی می خواسته بکنه که لو رفته! به نظرم یکم گوشش بپیچون که دیگه هوس ...

بع دخترا میگه گفته بودم متاهلم زنم شکاکه اگر

یروز اومد بگید با مربی مردش رفته 

یعنی از وقتی رفته باهاشون هماهنگ کرده بوده

دودلم میگم خیانت میکرده یا بخاطر حساسیت من دروغ گفته

شاید بخاطر حساسیت شما دروغ گفته 

اگ گوشیشو ازت پنهون نمیکنه و اجازه میده راحت بری سر گوشیش خیانتی در کار نبوده و نیست 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

میگه چون تو ناراحت میشدی دختر هست دروغ گفتمچون نمیزاشتی برم ولی جون مامانم خیانتی نکردم

تجربه خودم 

خیلی جواب داده

اقتدار دادن به شوهر خیلی خوووبه

زندگیم را بهشت کرد

تو گوگل بزن نحوه اقتدار دادن به شوهر

کمی سخته

ولی یه هفته نرم نرم اقتدار بده به شوهرت

تغییراتش با چشم میبینی

یکدفعه اقتدار دادن اشتباه هست

کارت اشتباه هسدو حالت دارهیا مچش بگیری، حرمتها از بین بره، علنی کارش را ادامه بدهیا باهاش مثل ی مرد ...

عزیزم شوهر ایشون هرزس ازین ادما دور و برم دیدم ک چجوری دارن زندگی میکنن از حرف زدنش معلومه خیلیا ازدواج میکنن ب امید اینک اینو میپیچونم با بقیه میپرم ازدواج برا من محدودیت نیس و فلان وگرنه هزارتا کلاس گیتار هس ک پر پسره یا حداقل اوصاش اینجوری نیس کسی ک عفتو حیا داشته باشه خودش افسار داره هرجایی نمیره ن بخاطر زنش بخاطر خودش چون حس مملوک و مالکیت نسبت ب همسرش داره حتی نگاهای بقیه بعد ازدواج دلشو نمیلرزونه اما امان از ادم هرزه

اصن چراشمارش رو داشته من چهار ساله میرم دانشگاه هیچ پسری از همکلاسی هام شماره مو ندارع

میگه شک دارم زنگ زده

ولی خب شمارش ثبته چون اونجا موقع ثبت نام شماره میگیرن

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

عزیزم شوهر ایشون هرزس ازین ادما دور و برم دیدم ک چجوری دارن زندگی میکنن از حرف زدنش معلومه خیلیا ازد ...

حرفت درسته

ولی وضع جامعه و بی حیایی عده ای

عادی سازی داخل اینستا

خوردن مرغهایی که پر از هورمون زنانه هست، پ خوردنش واسه مردها بی غیرتی میاره 

مردها دیگه مثل قدیم غیرت ندارن، نسبت به مادر، خواهر، وهمسرشون

بع دخترا میگه گفته بودم متاهلم زنم شکاکه اگریروز اومد بگید با مربی مردش رفته یعنی از وقتی رفته باهاش ...

خب بالاخره قسمت مثبتش اینه که اونجا گفته متاهل هستم.  بقیه اش هم یکم نفهم بازی خودش بوده که همچین دردسری درست کرده!  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!